HAMAG-BICRO objavljuje Javni poziv za iskazivanje interesa za sudjelovanje u provedbi Programa ESIF pojedinačna jamstava koji se sufinancira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.
Detalji samog poziva nalaze se u niže priloženoj dokumentaciji.

I) Banke i druge financijske institucije koje imaju pravo odobravati kredite mikro, malim i srednjim subjektima malog gospodarstva
Javni poziv banke ESIF pojedinačno jamstvo
Obrazac za iskaz interesa-banke
Izjava_1
Izjava_2
Izjava_3
Sporazum II. razine pojedinačna jamstva - banke

II) Leasing društva
Javni poziv leasing društva ESIF pojedinačno jamstvo
Obrazac za iskaz interesa leasing društva
Izjava_1
Izjava_2
Izjava_3
Sporazum II. razine pojedinačna jamstva - leasing

Temeljem Javnog poziva za iskazivanje interesa za sudjelovanje u provedbi Programa ESIF Pojedinačna jamstva za banke i leasing društva, u nastavku se nalazi informacija o bankama i leasing društvima koje su odabrane za sudjelovanje u provedbi ovog financijskog instrumenta:

KENTBANK D.D.

KARLOVAČKA BANKA D.D.

RAIFFEISEN LEASING D.D.

OTP LEASING D.O.O.

O daljnjim koracima biti ćete obaviješteni u narednom razdoblju putem kontakata ostavljenih u Obrascu za iskaz interesa.

Datum objave: 02.11.2021.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content