Hrvatska agencija za malo gospodarstvo,
inovacije i investicije

HAMAG BICRO

Poduzetnicima pružamo podršku kroz sve razvojne faze njihovog poslovanja – od istraživanja i razvoja ideje
pa sve do komercijalizacije i plasmana na tržište.

hb-onama-povijest1

Povijest

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) nastala je 2014. godine spajanjem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG INVEST) i Poslovno-inovacijske agencije Republike Hrvatske (BICRO).

Svrha spajanja ovih dviju Agencija jest strateško kreiranje jedinstvenog sustava koji će poduzetnicima pružiti podršku kroz sve razvojne faze njihovog poslovanja – od istraživanja i razvoja ideje pa sve do komercijalizacije i plasmana na tržište.

Tijekom 20 godina postojanja, Agencija se ustrajno zalaže za poticanje malog gospodarstva i razvoj poduzetništva u Republici Hrvatskoj. 

 

Saznajte više
hb-onama-uprava

Uprava

Saznajte više

Organizacijska struktura

Saznajte više
hb-onama-zaposljavanje

Budite dio tima

Pri zapošljavanju tražimo stručne zaposlenike koje motivira mogućnost doprinosa razvoju malog gospodarstva. Ukoliko dijelite naše vrijednosti, profesionalno i proaktivno pristupate radu i imate izražene vještine timskog rada, pratite nas na našem webu i s povjerenjem nam pošaljite svoju prijavu prilikom oglašavanja otvorenih natječaja za zapošljavanje.

Saznajte više

Planinu će pomaknuti samo onaj
tko je na početku pomicao kamenčiće.

Kineska poslovica

HAMAG BICRO

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije

Poduzetnicima pružamo podršku kroz sve razvojne faze njihovog poslovanja – od istraživanja i razvoja ideje pa sve do komercijalizacije i plasmana na tržište.


Potičemo osnivanje i razvoj subjekata malog gospodarstva, ulaganje u malo gospodarstvo, financiranje poslovanja i razvoj subjekata malog gospodarstva kreditiranjem i davanjem jamstva, kao i davanjem potpora za istraživanje, razvoj i primjenu suvremenih tehnologija.


Pruža financijsku potporu inovativnim i tehnološki usmjerenim tvrtkama u Hrvatskoj.