Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. i Ispostava Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) Međimurske županije organiziraju informativnu radionicu Nova perspektiva u korištenju EU fondova: Što poduzetnici mogu očekivati u 2022.? Radionica će se održati u srijedu, 27. travnja 2022. godine od 13 do 16 sati, u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, na adresi Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec.

Cilj je radionice informirati poduzetnike o nadolazećim prilikama iz EU fondova u 2022. godini koje će im biti na raspolaganju za financiranje nabave nove opreme, ulaganja u infrastrukturu te istraživačko-razvojne projekte.

U prvom dijelu radionice, Josipa Markušić iz Ispostave HAMAG-BICRO-a Međimurske županije, predstavit će najavljene pozive iz Nacionalnog programa oporavka i otpornosti (NPOO) te aktualne mogućnosti financiranja i podrške u poslovanju koje pruža HAMAG-BICRO.

Ivan Plačko, direktor Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. detaljnije će poduzetnicima približiti teme iz područja istraživanja, razvoja i inovacija te što donosi novi deveti krug programa Provjere inovativnog koncepta.

U posljednjem dijelu radionice, Sana Đukes i Igor Kovačić iz Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. informirat će poduzetnike o uvjetima poziva Komercijalizacija inovacija i Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a prijaviti se možete online prijavnicom najkasnije do ponedjeljka, 25. travnja 2022. godine

Program događanja potražite na sljedećoj poveznici.

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content