Na 64. sjednici održanoj 19. veljače 2019. godine, Upravni odbor donio je Godišnje izvješće Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije za 2018. godinu. Godišnje izvješće podnosi se Vladi Republike Hrvatske i Hrvatskom saboru. Odlučeno je i o raspodjeli rezultata za 2018. godinu.

Donesen je Godišnji financijski plan te Godišnji plan rada Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije za 2019. godinu.

Usvojen je prijedlog novog jamstvenog programa koji će se uputiti Vladi Republike Hrvatske na utvrđivanje.

Upravi je dana suglasnost za donošenje odluke o davanju jamstva za trgovačko društvo ARGOSY, d.o.o. te za OPG Morović Nives.

Otpisana su dospjela potraživanja prema dužnicima pravnim osobama koje su brisane iz sudskog registra.

Upravni odbor je izviješten o provedbi programa Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije financiranih iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Član uprave Mario Turalija imenovan je na dužnost zamjenika predsjednika Uprave.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska