Zagreb, 8. travnja 2024. – Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) sudjeluje na međunarodnom sajmu alatnih strojeva i alata te međunarodnom sajmu zavarivanja i antikorozivne zaštite kojeg organizira Zagrebački velesajam. Sajam traje od 9. do 12. travnja 2024., a pokrovitelji su Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja RH, Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH, Grad Zagreb i Obrtnička komora  Zagreb.

Ovogodišnje izdanje održat će se u četiri paviljona (8, 8A, 9 i 11A) uz izlaganje 349 izlagača na 11.000 četvornih metara iz 28 zemalja (Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Češka, Danska, Finska, Francuska, Grčka, Hrvatska, Italija, Izrael, Japan, Kanada, Kina, Mađarska, Nizozemska, Njemačka, Poljska, Portugal, SAD, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Velika Britanija i Sjeverna Irska).

Svoje izlaganje potvrdili su renomirani domaći i svjetski proizvođači, distributeri i pružatelji usluga koji će predstaviti nove alatne strojeve, alate, opremu za zavarivanje i tehnologije antikorozivne zaštite kao i tehnološka rješenja te sofisticirane IT aplikacije, fleksibilna rješenja i nove tehnologije razvoja proizvoda.

U sklopu samog sajma organizirat će se i Industrijski inkubator, a predstavnica HAMAG-BICRO-a, Sabina Cvitan, voditeljica odjela za male i srednje poduzetnike održat će prezentaciju o trenutno dostupnim financijskim instrumentima.

Datum objave: 08.04.2024.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content