Događanje CISEx Friday u organizaciji udruge Hrvatski nezavisni izvoznici softvera – HNIS (Croatian Independent Software Exporters – CISEx), Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Europske poduzetničke mreže (EEN) održat će se

u petak, 25. lipnja s početkom u  17.00 sati,

Baraka Brew Bar & Eatery, Vukovarska 35c u Splitu.

Službeni dio otvorit će predsjednik udruge CISEx, Davor Runje koji će se dotaknuti teme i vijesti o višemilijunskim investicijama i akvizicijama domaćih IT tvrtki o kojima često svjedočimo u posljednje vrijeme.

Govorit će se i o nekoliko ključnih reformi koje je CISEx identificirao, a koje je potrebno implementirati kako bi IT sektor bio spreman za nove izazove. Nadalje, bit će govora o hrvatskoj i europskoj IT strategiji uz dobrodošli input lokalne IT zajednice.

Hajdi Ćenan, potpredsjednica udruge CroAI reći će nešto više o hrvatskom start-up ekosustavu, a Đulijano Nola iz Gammachefa predstavit će prvi robotski restoran u kojem će kuhati njihovi kuhari-roboti.

Program događanja:

1. Davor Runje, CISEx/Airt - Kako će izgledati sljedećih 10 godina IT-a u Hrvatskoj?

2. Hajdi Ćenan, CroAI/Airt – Hrvatski startup ekosustav

3. Đulijano Nola, Gammachef - Bots&Pots, prvi robotski restoran

Više informacije možete dostupno je putem poveznice.  

Sudjelovanje je besplatno, ali uz obaveznu prijavu putem sustava  Entrio.

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content