Na pograničnom području Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore mikro i malim poduzetnicima po prvi put na raspolaganju stoji 8.725.324,36 eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj i IPA III u okviru projekta EmBRACE. Kroz prvi poziv raspoloživo je 3.000.000,00 eura, po projektu je moguće ostvariti pravo na najviše 200.000 eura. Projekt se provodi u sklopu Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2021. – 2027. te ima za cilj potaknuti kontinuirani rast i unaprjeđenje konkurentnosti mikro i malih poduzeća u pograničnom području triju zemalja. Predviđeno trajanje javnog poziva je od 18. lipnja do 17. rujna 2024.

Doznajte više informacija u videu projekta EmBRACE, pronađite projektne partnere za svoje poslovne ideje i prijavite se za sudjelovanje putem poveznice https://cbchb.eu/application/.


Više detalja o javnom pozivu možete doznati ovdje, a podrobnije informacije o projektu EmBRACE potražite na službenim stranicama HAMAG-BICRO-a. Za dodatne informacije zainteresirani se poduzetnici mogu obratiti djelatnicima HAMAG-BICRO-a putem elektronske pošte .

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i IPA III sredstvima Europske unije.

Datum objave: 03.07.2024.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content