Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao projektni partner u okviru strateškog projekta B-Blue čiji je cilj združivanje i koordinacija različitih dionika u području plave biotehnologije na Sredozemlju, organizira međunarodnu

'Investicijsku konferenciju Plavi rast' (Blue Growth Investment Conference)

od 19. do 20. listopada 2021.

u Amadria Park Hotel Ivan****+, Hoteli Solaris 86, Šibenik

Sudionike konferencije očekuje panel rasprava o plavom rastu u Sredozemlju s predstavnicima ključnih dionika – poduzetnika, akademske zajednice, istraživača te predstavnika Europske komisije kao kreatora politika te kratko upoznavanje s B-Blue projektom. Ovom prigodom bit će predstavljene investicijske mogućnosti Europske komisije u programskom periodu do 2027., kao i Europske investicijske banke. Ujedno će sudionicima biti predstavljen 'B-blue network match' alat za povezivanje poduzeća i potencijalnih investitora te drugih dionika s područja Sredozemlja. Drugog dana konferencije bit će predstavljena projektna iskustva i postignuća iz Italije, Španjolske, Francuske, Slovenije i Grčke.

Iskorištavanje morskih bio-resursa putem biotehnoloških rješenja polje je s velikim potencijalom za inovacije i gospodarski rast, ali je istovremeno relativno mlada i nedovoljno iskorištena disciplina. Stoga je potrebna koordinacija i uključivanje ključnih dionika sektora plavih biotehnologija na Sredozemlju, a kako bi se povećali njihovi inovacijski kapaciteti i inovacijski potencijal kroz zajedničke transnacionalne inicijative.

Program konferencije možete preuzeti ovdje.

Zbog Covid - 19 situacije, broj sudionika konferencije  ograničen je na 100 osoba, stoga preporučujemo što raniju prijavu putem PRIJAVNOG OBRASCA, a najkasnije do ponedjeljka, 18. listopada 2021.

Za sudjelovanje na konferenciji ne ograničava se broj sudionika iz jednog poduzeća ili institucije. Sudionici sami snose troškove puta i smještaja.

Konferencija će se održati na engleskom jeziku, a prvog dana konferencije bit će organiziran simultani prijevod.

Za sve dodatne informacije vezane uz konferenciju kontaktirajte nas na e-mail:  

Datum objave: 11.10.2021.
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content