Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) te Europskom komisijom vas poziva na međunarodnu konferenciju LEAP Summit.

LEAP Summit je konferencija koja okuplja tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija, a održat će se u Zagrebu od 29. do 30. ožujka 2019 u City Plaza centru. Uz više od 60 vodećih govornika iz različitih područja, cilj konferencije je razvoj vještina budućnosti te edukacija o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima.

Prije LEAP Summita, od 27. do 28. ožujka održati će se i Pre-Summit koji donosi specijalizirane radionice, hackatone, ideation natjecanja, bootcampove i B2B sastanke.

Posebno želimo istaknuti B2B razgovore 28. ožujka 2019. godine. Ovaj B2B događaj okupit će tvrtke iz sektora kreativne industrije i IKT-a, ali otvoren je i za sve koji žele ostvariti novu suradnju sa stranim partnerima i pronaći nova tržišta. Uz mogućnost dogovaranja sastanaka sa drugim tvrtkama (engl.: matchmaking of companies), sudionici će moći dogovoriti sastanke i sa pojedincima, studentima i stručnjacima različitih područja u IKT-u i kreativnoj industriji kako bi pronašli vještine i osobe koje im nedostaju u timu i u projektima na kojima rade.

To je jedinstvena prilika za stvaranje novih poslovnih kontakata, a sastanke ćete moći unaprijed dogovoriti putem ove internetske stranice.

Sastanci će se održati u Pivani, na adresi Ilica 222,  u vremenskom periodu od 19:00 do 21:00, te ste po završetku pozvani pridružiti nam se na neformalnom druženju.

Sudjelovanje na B2B razgovorima i LEAP Summitu je besplatno.

Datum objave: 07.03.2019.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content