Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), u suradnji s Agencijom za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o., Antunovac i TERA Tehnopolis d.o.o. Osijek, organizira informativnu radionicu „Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća“ i „Komercijalizacija inovacija“. Radionica će se održati u četvrtak28. travnja 2022. godine u 9 sati u Antunovcu (Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac, Gospodarska zona Antunovac 23).

U okviru radionice poduzetnicima će biti predstavljeni novootvoreni pozivi koji se financiraju iz Nacionalnog programa oporavka i otpornosti 2021. – 2026. Bit će riječi i o tehnološkoj razini razvijenosti projekta (TRL) odnosno prihvatljivim projektima sukladno objavljenim pozivima. 

Rok za prijavu sudjelovanja na radionici je 27. travnja 2022. godine do 12 sati, a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici.

Dodatne informacije dostupne su u ispostavi HAMAG-BICRO-a u Antunovcu: Ivica Sabo (telefon: 099/233-6201; e-mail: ).

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content