Predsjednik uprave HAMAG-BICRO-a uručuje nagradu tvrtki Bukva Commercium d.o.o.

Zagreb, 4. srpnja 2022. godine – Udruga hrvatski izvoznici organizirala je 17. konferenciju na temu izvozne izvrsnosti te su dodijeljene nagrade “Zlatni ključ” najboljim hrvatskim izvoznicima u 2021. godini. Suorganizatori su bili Hrvatska banka za obnovu i razvoj (HBOR) Hrvatska gospodarska komora (HGK), Hrvatska obrtnička komora (HOK), Financijska agencija (FINA), Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE), a Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) sudjelovala je u Stručnom povjerenstvu za dodjelu nagrada.

Zajednička fotografija svih dobitnika nagrade Zlatni ključ najboljim izvoznicima u 2021.g.

Konferenciju je otvorio predsjednik Hrvatskih izvoznika, Darinko Bago nakon čega je uvodni govor održao predsjednik Vlade, Andrej Plenković.

Za ostvarene izvozne rezultate, nagradu je osvojio Končar distributivni i specijalni transformatori kao velika tvrtka, Dok-Ing kao srednja, te Q agency u kategoriji mikro i malih tvrtki.

“Zlatni ključ” dodijeljen je tvtki Altpro kao najboljem izvozniku u Kinu, dok je Pliva Hrvatska d.o.o. proglašena najboljim izvoznikom za tržište SAD-a.

Struktura najvećih izvoznih partnera sastoji se od pet zemalja uključujući Italiju, Njemačku i Sloveniju.

Zlatni ključ za najboljeg izvoznika za tržište Njemačke dobila je tvrtka HAIX Obuća, dok je najbolji izvoznik za tržište Italije Cromaris. Nagradu za slovensko tržište dobila je tvrtka AD Plastik.

Predsjednik uprave HAMAG-BICRO-a, Vjeran Vrbanec uručio je nagradu za najboljeg izvoznika u Egipat u 2021. godini tvrtki Bukva Commercium d.o.o., a nagradu je primila zamjenica direktorice financija, Ana Bratulić.           

Datum objave: 05.07.2022.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content