Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je poziv za međunarodne suradničke projekte u 2019. godini iz programa EUREKA. Detalje poziva možete pronaći ovdje.

Prijaviti se mogu mikro, mala, srednja i velika poduzeća s istraživačko-razvojnim projektima, a jedini uvjet je da projekt mora imati međunarodnog partnera.

Maksimalni iznos sufinanciranja iznosi 200.000 eura, odnosno 40% opravdanih troškova za velika poduzeća, 50% za srednja poduzeća i 60% za mikro i mala poduzeća .

Povodom otvorenog poziva, a s ciljem olakšavanja postupka prijave, HAMAG-BICRO organizira info webinar o programu EUREKA koji će se održati 28. ožujka 2019. godine s početkom u 10.00 sati.

Program webinara:

  • O EUREKA programu
  • Kako se prijaviti
  • Primjer iz prakse
  • Pitanja i odgovori

Za sudjelovanje na webinaru možete se registrirati ovdje do 27. ožujka 2019. godine do kraja dana.

Pristup webinaru omogućen je preko linka: https://global.gotomeeting.com/join/225691869 

Sve što je potrebno učiniti za sudjelovanje u webinaru je povezati se na gore navedenu poveznicu 10 minuta prije početka webinara i odabrati pristup putem računala (ne telefonskog poziva).

Za sve dodatne upite možete se obratiti na mail:  ili .  

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content