Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u Splitu je 27.11.2023. održala drugi od serije info dana o međunarodnim programima za financiranje tržišno orijentiranih projekata (EUREKA, Eurostars i Europsko inovacijsko vijeće) te o podršci koja je poduzetnicima na raspolaganju putem projekta Enterprise Europe Network (EEN).

Programe EUREKA i Eurostars, specifičnosti njihove prijave i evaluacije predstavila je Marija Galeković, nacionalni koordinator projekata (HAMAG-BICRO) kao i Europsko inovacijsko vijeće (EIC) uz naglasak na program EIC Akcelerator, a besplatnu podršku u pronalasku međunarodnog partnera u sklopu EEN-a predstavila je Iva Špoljar Šarić, koordinator komunikacije za hrvatski EEN konzorcij (HAMAG-BICRO).

Poduzetnici u Splitu također su imali priliku čuti zanimljivo izlaganje na temu „Kako intelektualno vlasništvo stvara vrijednost u poslovanju? Mogućnosti financiranja i opcije zaštite“ koje je održala dr.sc. Ivana Vuka, voditeljica Ureda za transfer tehnologije, Sveučilišta u Splitu, jednog od partnera u konzorciju EEN Hrvatska.

Sljedeći info dan održat će se u Osijeku 29.11.2023.

Više informacija i poveznice za prijavu pronađite u najavi info dana: https://www.een.hr/hr/kalendar/08-11-2023/info-dani-o-medjunarodnim-programima-za-financiranje-trzisno-orijentiranih-projekata-i-een-u/1228

Datum objave: 28.11.2023.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content