Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u Rijeci je 8.11.2023. održala prvi od serije info dana o međunarodnim programima za financiranje tržišno orijentiranih projekata (EUREKA, Eurostars i Europsko inovacijsko vijeće) te o podršci koja je poduzetnicima na raspolaganju putem projekta Enterprise Europe Network (EEN).

Programe EUREKA i Eurostars, specifičnosti njihove prijave i evaluacije predstavila je Marija Galeković, nacionalni koordinator projekata (HAMAG-BICRO). Europsko inovacijsko vijeće (EIC) uz naglasak na program EIC Akcelerator objasnila je Tanja Lukanović, nacionalna kontakt osoba (HAMAG-BICRO), a besplatnu podršku u pronalasku međunarodnig partnera u sklopu EEN-a predstavila je Iva Špoljar Šarić, koordinator za komunikaciju hrvatskog EEN konzorcija iz HAMAG-BICRO-a.

Poduzetnici u Rijeci također su imali priliku čuti zanimljivo izlaganje s mnoštvom primjera na temu uloge i važnosti pitcha kod prijave na EIC Akcelerator Borisa Goloba, direktora Step Ri - znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci i EIC evaluatora.

Sljedeći info dan održat će se u Splitu 27.11.2023. Više informacija i poveznice za prijavu pronađite u najavi info dana.

Datum objave: 08.11.2023.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content