Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje rezultate Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) – Faza 2“ (BOND 2), koji je bio objavljen od 30. srpnja do 30. rujna 2020. godine.

Od 58 novo prijavljenih poduzetničkih potpornih institucija (PPI) u Mrežu BOND je primljena čak 41 nova članica. Sukladno točki 4. Uputa za prijavitelje, HAMAG-BICRO je donio odluku da će biti odabrani svi PPI-jevi koji imaju najmanje 65 od mogućih 100 bodova. S obzirom da su se najprije birali PPI-jevi iz županija koje nisu pokrivene članstvom PPI-jeva u Mreži BOND, prema kriteriju uravnotežen regionalni razvoj, PPI-jevi iz Karlovačke i Zadarske županije odabrani su bez obzira na bodovni rang, dok je prema kriteriju izvrsnosti odabrano 39 novih PPI-jeva.

Ove brojke prikazuju kako je veliki interes PPI-jeva iz cijele Hrvatske za umrežavanjem, jačanjem kompetencija njihovih zaposlenika i razvojem novih usluga, što sve nudi projekt BOND. U Mreži BOND će tako djelovati gotovo 90 PPI-jeva te vjerujemo da će svi pridonijeti što boljim rezultatima ovog projekta koji traje do 1. svibnja 2023. godine.

Odluka o odabiru poduzetničkih potpornih institucija za sudjelovanje u projektu BOND 2 se nalazi ovdje

Rang lista PPI-jeva se nalazi ovdje (Prilog I).

Rang lista PPI-jeva prema kriteriju uravnotežen regionalni razvoj se nalazi ovdje (Prilog II).

Rang lista PPI-jeva prema kriteriju izvrsnosti se nalazi ovdje (Prilog III).

Datum objave: 30.10.2020.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content