Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje rezultate Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) – Faza 2“ (BOND 2), koji je bio objavljen od 30. srpnja do 30. rujna 2020. godine.

Od 58 novo prijavljenih poduzetničkih potpornih institucija (PPI) u Mrežu BOND je primljena čak 41 nova članica. Sukladno točki 4. Uputa za prijavitelje, HAMAG-BICRO je donio odluku da će biti odabrani svi PPI-jevi koji imaju najmanje 65 od mogućih 100 bodova. S obzirom da su se najprije birali PPI-jevi iz županija koje nisu pokrivene članstvom PPI-jeva u Mreži BOND, prema kriteriju uravnotežen regionalni razvoj, PPI-jevi iz Karlovačke i Zadarske županije odabrani su bez obzira na bodovni rang, dok je prema kriteriju izvrsnosti odabrano 39 novih PPI-jeva.

Ove brojke prikazuju kako je veliki interes PPI-jeva iz cijele Hrvatske za umrežavanjem, jačanjem kompetencija njihovih zaposlenika i razvojem novih usluga, što sve nudi projekt BOND. U Mreži BOND će tako djelovati gotovo 90 PPI-jeva te vjerujemo da će svi pridonijeti što boljim rezultatima ovog projekta koji traje do 1. svibnja 2023. godine.

Odluka o odabiru poduzetničkih potpornih institucija za sudjelovanje u projektu BOND 2 se nalazi ovdje

Rang lista PPI-jeva se nalazi ovdje (Prilog I).

Rang lista PPI-jeva prema kriteriju uravnotežen regionalni razvoj se nalazi ovdje (Prilog II).

Rang lista PPI-jeva prema kriteriju izvrsnosti se nalazi ovdje (Prilog III).

Datum objave: 30.10.2020.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content