Trodnevni seminar koji je organizirao BIOCentar u suradnji s HAMAG-BICRO-om i Europskom poduzetničkom mrežom na temu ”Mogućnosti tranzicije na održivo i kružno (bio)gospodarstvo” održan je u prostorijama Biocentra od 04.-06.07.2022.g.

Kako kružno i održivo (bio)gospodarstvo predstavlja nove poslovne izazove, isto zahtijeva stjecanje novih, specifičnih znanja i vještina. Na seminaru se govorilo o alatima za ublažavanje rizika tranzicije i novim poslovnim modelima te najnovijim znanstvenim dostignućima temeljenim na industrijskoj biotehnologiji.

Seminar su održale doc.dr.sc. Biljana Kulišić i izv. prof. dr. sc. Marina Tišma.

Sudionici su ocijenili seminar korisnim te su stekli nova znanja i informacije vezano na glavnu temu seminara.

Novi ciklus seminara na temu kružnog i održivog (bio)gospodarstva održat će se najesen.

#EENCanHelp

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content