SVETI MARTIN NA MURI, 2.9.2022. - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i udruga Mreža BOND nastavljaju s tematskim radionicama namijenjenim poduzetničkim potpornim institucijama, članicama Mreže BOND. Radionici o javnom nastupu i komunikacijskim vještinama prisustvovali su zaposlenici poduzetničkih centara, inkubatora, akceleratora i razvojnih agencija iz sjeverne i središnje Hrvatske. Ovo je jedna od aktivnosti projekta BOND 2 koja ima za cilj podizanje razine znanja o komunikacijskim vještinama i pripremi za javni nastup radi što kvalitetnijeg provođenja radionica s poduzetnicima.

Uvodne riječi održali su Magdalena Dovečer, voditeljica Službe za koordinaciju HAMAG-BICRO-a i Eduard Dobrenić, zaposlenik ispostave HAMAG-BICRO-a u Varaždinu. “Ove su edukacije odlična prilika da se poduzetničke potporne institucije povežu u jedan sustav, na dobro poduzetničke zajednice u sjevernoj Hrvatskoj. Ovo je samo nastavak naše suradnje i međusobnog povezivanja u Mrežu BOND.”, izjavila je Dovečer.

Radionicu Javni nastup i prezentacijske vještine održali su Katarina Madirazza i Kristijan Sedak iz Govorničke akademije Demosten, tematski obuhvativši prezentacijske vještine, medijski trening, komunikaciju s teškim osobama, krizno komuniciranje, zagrijavanje pred nastup za glas i položaj tijela, vođenje sastanaka te kako pobijediti u raspravama.

Katarina Madirazza
Kristijan Sedak

Radionice za članove Mreže BOND održavaju se u okviru aktivnosti Jačanja kapaciteta poduzetničkih potpornih institucija projekta BOND 2. Radionica u Svetom Martinu na Muri prva je u nizu od četiri radionice kojima će se razviti komunikacijske vještine i izjednačiti pristup poslovnim znanjima ključnima za svakodnevno poslovanje svih poduzetničkih potpornih institucija. Tijekom rujna održat će se radionice u ostalim regijama Hrvatske - Belom Manastiru, Plitvičkim jezerima i Drinovcima.

Kroz projekt BOND nastoji se svim poduzetnicima u Hrvatskoj pod jednakim uvjetima omogućiti pristup poslovnim znanjima, vještinama i informacijama ključnim za rast i razvoj poslovanja. Ukupna vrijednost projekta iznosi 50.000.000,00 kuna i u cijelosti je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Datum objave: 02.09.2022.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content