SVETI MARTIN NA MURI, 2.9.2022. - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i udruga Mreža BOND nastavljaju s tematskim radionicama namijenjenim poduzetničkim potpornim institucijama, članicama Mreže BOND. Radionici o javnom nastupu i komunikacijskim vještinama prisustvovali su zaposlenici poduzetničkih centara, inkubatora, akceleratora i razvojnih agencija iz sjeverne i središnje Hrvatske. Ovo je jedna od aktivnosti projekta BOND 2 koja ima za cilj podizanje razine znanja o komunikacijskim vještinama i pripremi za javni nastup radi što kvalitetnijeg provođenja radionica s poduzetnicima.

Uvodne riječi održali su Magdalena Dovečer, voditeljica Službe za koordinaciju HAMAG-BICRO-a i Eduard Dobrenić, zaposlenik ispostave HAMAG-BICRO-a u Varaždinu. “Ove su edukacije odlična prilika da se poduzetničke potporne institucije povežu u jedan sustav, na dobro poduzetničke zajednice u sjevernoj Hrvatskoj. Ovo je samo nastavak naše suradnje i međusobnog povezivanja u Mrežu BOND.”, izjavila je Dovečer.

Radionicu Javni nastup i prezentacijske vještine održali su Katarina Madirazza i Kristijan Sedak iz Govorničke akademije Demosten, tematski obuhvativši prezentacijske vještine, medijski trening, komunikaciju s teškim osobama, krizno komuniciranje, zagrijavanje pred nastup za glas i položaj tijela, vođenje sastanaka te kako pobijediti u raspravama.

Katarina Madirazza
Kristijan Sedak

Radionice za članove Mreže BOND održavaju se u okviru aktivnosti Jačanja kapaciteta poduzetničkih potpornih institucija projekta BOND 2. Radionica u Svetom Martinu na Muri prva je u nizu od četiri radionice kojima će se razviti komunikacijske vještine i izjednačiti pristup poslovnim znanjima ključnima za svakodnevno poslovanje svih poduzetničkih potpornih institucija. Tijekom rujna održat će se radionice u ostalim regijama Hrvatske - Belom Manastiru, Plitvičkim jezerima i Drinovcima.

Kroz projekt BOND nastoji se svim poduzetnicima u Hrvatskoj pod jednakim uvjetima omogućiti pristup poslovnim znanjima, vještinama i informacijama ključnim za rast i razvoj poslovanja. Ukupna vrijednost projekta iznosi 50.000.000,00 kuna i u cijelosti je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Datum objave: 02.09.2022.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content