Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu ESIF jamstva i ESIF program za rast i razvoj“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak 19. travnja 2018. godine. Edukacija će trajati od 11 do 13 sati.

Predstavnice Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Iva Debanić i Daria Kuvek, predstaviti će ESIF zajmove koji obuhvaćaju mikro investicijske zajmove za mikro i male poduzetnike, mikro zajmove za obrtna sredstva te male zajmove za mikro, male i srednje poduzetnike. Osim informacija o dobivanju zajmova po povoljnim uvjetima, poduzetnicima će predstaviti  i jamstvene programe za pokriće dijela glavnice kredita.
Predstavnica Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Cinzia Zubin, predstaviti će ESIF program za rast i razvoj, dugoročne investicijske kredite za male i srednje poduzetnike koji posluju duže od dvije godine te koji planiraju ulaganja u prerađivačkoj industriji, turizmu, kreativnoj industriji i uslugama temeljenim na znanju.

Edukacija je besplatana za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail:  ili pozivom na broj 052/381-900 ili slanjem prijavnog obrasca na fax 052/381-905 najkasnije do srijede, 18. travnja 2018. godine.

Datum objave: 12.04.2018.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content