Jeste li poduzeće koje razvija ili imate razvijeno novo tehnološko rješenje u području AGILNE PROIZVODNJE (automatizacija i robotika, simulacija, analiza podataka, senzorske tehnologije, proizvodne tehnologije) ili u području SMART REGION (mobilnost i logistika, energetika, građevina, usluge geo-podataka, okoliš i održive tehnologije)?

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) zajedno s Pomurskim tehnološkim parkom PTP Vas poziva da iskoristite priliku i predstavite svoje rješenje mreži svjetski poznatih njemačkih korporacija!

Prijave se podnose putem online platforme te trebaju biti napisane na engleskom jeziku. Registracija je vrlo jednostavna.

Više informacija o pozivu za AGILNU PROIZVODNJU pronađite na sljedećem linku: http://p-tech.si/en/1st-open-call-scaleup4europe-am/, a rok za prijavu je 10. veljače 2021.

PTP Vam može pomoći s podnošenjem prijave za AGILNU PROIZVODNJU.

Više informacija o pozivu za SMART REGION pronađite na sljedećem linku: https://scaleup4.eu/scaleup-labs/smart-region/, a rok za prijavu je 31. siječnja 2021.

Kontakt osobe za dodatne informacije vezane uz poziv AGILNA PROIZVODNJA i SMART REGION

Grega Konkolič,

Marko Močnik,

HAMAG-BICRO i PTP su dio konzorcija na projektu CEUP 2030 (Central Europe Upstreaming for Policy Excellence in Advanced Manufacturing & Industry 4.0 towards 2030) financiran iz Programa transnacionalne suradnje INTERREG Središnja Europa 2014. - 2020. kojim se žele kreirati politike u području Industrije 4.0., odnosno napredne proizvodnje u Središnjoj Europi (SE). Koncept projekta osmišljen je kako bi izašao ususret izazovima i potrebama trenutno dostupnog visokokvalitetnog inovacijskog znanja na području SE.

CEUP 2030 traje 24 mjeseca u kojima će se razvijati sveobuhvatan inovacijski sustav za kreiranje politika s ciljem formiranja najboljih programa (Mreže trendova i inovacija, RIS3 okrugli stolovi) i procesa (Policy learning lab, Policy intelligence dashboard) za neposrednu primjenu i postizanje dugoročne vrijednosti (Policy Framework 2021. – 2027.).

Više informacija o projektu pronađite na sljedećim linkovima: https://hamagbicro.hr/medunarodna-suradnja/ceup-2030/

https://www.interreg-central.eu/Content.Node/CEUP-2030.html

Datum objave: 07.01.2021.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content