Jeste li poduzeće koje razvija ili imate razvijeno novo tehnološko rješenje u području AGILNE PROIZVODNJE (automatizacija i robotika, simulacija, analiza podataka, senzorske tehnologije, proizvodne tehnologije) ili u području SMART REGION (mobilnost i logistika, energetika, građevina, usluge geo-podataka, okoliš i održive tehnologije)?

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) zajedno s Pomurskim tehnološkim parkom PTP Vas poziva da iskoristite priliku i predstavite svoje rješenje mreži svjetski poznatih njemačkih korporacija!

Prijave se podnose putem online platforme te trebaju biti napisane na engleskom jeziku. Registracija je vrlo jednostavna.

Više informacija o pozivu za AGILNU PROIZVODNJU pronađite na sljedećem linku: http://p-tech.si/en/1st-open-call-scaleup4europe-am/, a rok za prijavu je 10. veljače 2021.

PTP Vam može pomoći s podnošenjem prijave za AGILNU PROIZVODNJU.

Više informacija o pozivu za SMART REGION pronađite na sljedećem linku: https://scaleup4.eu/scaleup-labs/smart-region/, a rok za prijavu je 31. siječnja 2021.

Kontakt osobe za dodatne informacije vezane uz poziv AGILNA PROIZVODNJA i SMART REGION

Grega Konkolič,

Marko Močnik,

HAMAG-BICRO i PTP su dio konzorcija na projektu CEUP 2030 (Central Europe Upstreaming for Policy Excellence in Advanced Manufacturing & Industry 4.0 towards 2030) financiran iz Programa transnacionalne suradnje INTERREG Središnja Europa 2014. - 2020. kojim se žele kreirati politike u području Industrije 4.0., odnosno napredne proizvodnje u Središnjoj Europi (SE). Koncept projekta osmišljen je kako bi izašao ususret izazovima i potrebama trenutno dostupnog visokokvalitetnog inovacijskog znanja na području SE.

CEUP 2030 traje 24 mjeseca u kojima će se razvijati sveobuhvatan inovacijski sustav za kreiranje politika s ciljem formiranja najboljih programa (Mreže trendova i inovacija, RIS3 okrugli stolovi) i procesa (Policy learning lab, Policy intelligence dashboard) za neposrednu primjenu i postizanje dugoročne vrijednosti (Policy Framework 2021. – 2027.).

Više informacija o projektu pronađite na sljedećim linkovima: https://hamagbicro.hr/medunarodna-suradnja/ceup-2030/

https://www.interreg-central.eu/Content.Node/CEUP-2030.html

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content