Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci poziva poduzetnike i organizacije koje žele unaprijediti svoje poslovanje koristeći inovativna digitalna rješenja na webinar

Digitalizacija poslovanja – primjer dobre prakse
u utorak, 29. ožujka 2022. godine od 10.00 do 11.00 sati

Upoznajte se s rješenjima za digitalizaciju poslovanja na konkretnom primjeru i doznajte kako digitalna rješenja mogu unaprijediti vaše poslovanje i doprinijeti uspješnosti vaše organizacije.

Govornici koji su surađivali na projektu digitalizacije poslovanja će svojim primjerom prikazati put prema digitalnoj transformaciji te potencijal digitalnih rješenja. Svoje iskustvo s projektom digitalizacije podijelit će Daniela Banković, samostalni konzultant i Hari Zamlić iz RIS Software d.o.o.

Digitalizacija je pokretač stvaranja novih proizvoda i usluga, ali i prijetnja organizacijama koje se ne žele mijenjati ili prilagoditi dinamičnom okruženju. Saznajte koja digitalna rješenja mogu značajno unaprijediti vaše poslovanje te koje su prilike i izazovi njihove primjene.

Događaj je organiziran u okviru projekta Boost4BSO sufinanciranog od strane Interreg Središnja Europa.

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete do 28. ožujka do 12 sati ili do popunjavanja mjesta putem poveznice.
Više informacija potražite na internetskim stranicama STEP RI.

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content