Imate inovativnu ideju? Radite na razvoju novog proizvoda, usluge, tehnologije? Ili se samo želite informirati o potporama za poduzetnike u različitim segmentima u obliku bespovratnih sredstava, zajmova ili jamstava? Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije organiziraju prezentaciju „Potpore HAMAG-BICRO-a za poduzetnike s naglaskom na istraživačko-razvojne projekte“, u četvrtak, 28. travnja 2022. godine od 10 do 14 sati u Poslovno-tehnološkom inkubatoru KZŽ, Krapina, Bobovje 52G.

Uz vanjskog stručnjaka Sašu Aksentijevića, koji će govoriti o istraživačko-razvojnim projektima te pojasniti pojam TRL (Technology Readiness Level), kao gosti predavači sudjelovat će i poduzetnici Krapinsko-zagorske županije, korisnici bespovratnih sredstava istraživačko-razvojnih projekata i njihovi partneri: FRAGMAT H d.o.o. i Fakultet za kemijsko inženjerstvo i tehnologiju (FKIT) te TOP DIGITAL d.o.o. i Rochester Institute of Technology Hrvatska (RIT Croatia).

U drugom dijelu prezentacije poduzetnici će biti upoznati i s ostalim potporama namijenjenim ulaganjima u izgradnju i opremanje, digitalizaciju poslovanja, potporama za kulturne i kreativne industrije, razvoj turističkih usluga te ruralni razvoj.

Više informacija možete dobiti u ispostavi HAMAG-BICRO-a u Krapinsko-zagorskoj županiji, Ivana Kovačić (telefon: 099/819-4538; e-mail: ).

Datum objave: 25.04.2022.
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content