Imate inovativnu ideju? Radite na razvoju novog proizvoda, usluge, tehnologije? Ili se samo želite informirati o potporama za poduzetnike u različitim segmentima u obliku bespovratnih sredstava, zajmova ili jamstava? Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije organiziraju prezentaciju „Potpore HAMAG-BICRO-a za poduzetnike s naglaskom na istraživačko-razvojne projekte“, u četvrtak, 28. travnja 2022. godine od 10 do 14 sati u Poslovno-tehnološkom inkubatoru KZŽ, Krapina, Bobovje 52G.

Uz vanjskog stručnjaka Sašu Aksentijevića, koji će govoriti o istraživačko-razvojnim projektima te pojasniti pojam TRL (Technology Readiness Level), kao gosti predavači sudjelovat će i poduzetnici Krapinsko-zagorske županije, korisnici bespovratnih sredstava istraživačko-razvojnih projekata i njihovi partneri: FRAGMAT H d.o.o. i Fakultet za kemijsko inženjerstvo i tehnologiju (FKIT) te TOP DIGITAL d.o.o. i Rochester Institute of Technology Hrvatska (RIT Croatia).

U drugom dijelu prezentacije poduzetnici će biti upoznati i s ostalim potporama namijenjenim ulaganjima u izgradnju i opremanje, digitalizaciju poslovanja, potporama za kulturne i kreativne industrije, razvoj turističkih usluga te ruralni razvoj.

Više informacija možete dobiti u ispostavi HAMAG-BICRO-a u Krapinsko-zagorskoj županiji, Ivana Kovačić (telefon: 099/819-4538; e-mail: ).

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content