Najava-LEAP-foto-1

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Europskom komisijom i Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) vas poziva na međunarodnu konferenciju LEAP Summit 2022.

Multidisciplinarna konferencija LEAP Summit 2022 ove se godine održava 12. i 13. svibnja u Zagrebu, u prostorima CineStara u Branimir Mingle Mallu. Ovo je njeno sedmo izdanje, a očekuju se sudionici iz više od 20 zemalja te izlaganja više od 60 inozemnih i domaćih predavača. Konferencija će se održati na tri različite pozornice: LEAP stage, Ideas & Tech by EEN i Green stage.

LEAP Summit ovog će se puta najviše baviti poduzetništvom, održivim razvojem, inovacijama, digitalnim tehnologijama, Zelenim planom Europske unije te startupovima i razvojem karijera. Konferencija se održava u Europskoj godini mladih, a naglasak je upravo na potrebi da mladi prepoznaju svoju važnu ulogu u izgradnji bolje, zelenije, uključivije i digitalnije europske budućnosti.
Na pozornici Ideas & Tech by EEN u četvrtak, 12.5.2022. u 12h Iva Milašinčić predstavit će India-Croatia Startup Bridge i najaviti Indijsko-hrvatski startup izazov, a Nikola Balić sa Sveučilišta u Splitu predstavit će u 12:30 h FINNO platformu i stranicu www.finnosee.eu razvijenu u sklopu EEN-a.

Uz predavanja, panele i debate, LEAP Summit kao i uvijek nudi bogat neformalni program s brojnim prilikama za networking te informiranje o novim poslovnim prilikama. Takve će teme uskoro biti aktualne jer se u Hrvatskoj uskoro očekuje 146 investicijskih projekata i 76 reformi u vrijednosti od 6,3 milijarde eura iz Mehanizma za oporavak i otpornost, kao jednog segmenta instrumenta NextGenerationEU.

Detaljnije informacije i besplatne ulaznice možete pronaći na: www.leapsummit.com

Datum objave: 06.05.2022.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content