Planirate li uskoro prijaviti Eureka projekt u sklopu Zajedničkog poziva za međunarodne suradničke projekta u Dunavskoj regiji 2022.?

Nacionalna tijela za financiranje (u Hrvatskoj HAMAG-BICRO) i EUREKA Tajništvo (Bruxelles) održat će informativni webinar za sve zainteresirane prijavitelje na kojem će predstavnici svake države ukratko iznijeti posebnosti postupka prijave u svojoj državi.

Registracija za webinar koji će se održati 5. travnja 2022. od 11h vrši se putem ove poveznice. Predviđeno trajanje webinara je dva sata.

Rok za podnošenje pune prijave je 30. lipnja 2022. Više informacija o navedenom EUREKA natječaju, možete pronaći OVDJE.  Za pronalazak partnera osmišljena je B2March platforma na koju se možete prijaviti ako ste zainteresirani za pronalazak partnera za projekt.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content