Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Poduzetničkim centrom Krapinsko – zagorske županije d.o.o., Ministarstvom poljoprivrede i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi i ruralnom razvoju organizira Agro Day 2022, prezentaciju o aktualnim mjerama i potporama za ruralni razvoj, u četvrtak, 30. lipnja 2022. godine u 11 sati u Poslovno-tehnološkom inkubatoru Krapinsko – zagorske županije, Bobovje 52G, Krapina.

S obzirom na nedavne elementarne nepogode na području Krapinsko – zagorske županije, pozivamo sve dionike u poljoprivrednom sektoru da nam se pridruže kako bi se informirali o potporama na županijskoj i državnoj razini uključujući bespovratna sredstva i zajmove te o novim digitalnim tehnologijama u poljoprivredi.

Prijava je moguća pozivom na broj +385 99 819 4538, e-mailom:  te putem elektroničke poveznice: https://virtualni.inkubator-kzz.hr//dpo-zatdgrjknavdog?CHMID=249797454.

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content