Pozivamo sve članove i prijatelje udruge da nam se pridruže na 47. CISEx Fridayju u organizaciji Udruge Hrvatski nezavisni izvoznici softvera – HNIS (Croatian Independent Software Exporters – CISEx), Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Europske poduzetničke mreže (EEN). Događanje će se održati u Zagrebu u četvrtak, 4. studenog u Kaptol Boutique Cinema&Baru (Nova Ves 17, Zagreb) s početkom u 16 sati.

Program će započeti prikazivanjem dokumentarca o Spanovom poslovnom razvoju i prvom izlasku privatne IT kompanije na burzu u Hrvatskoj. Nakon toga slijedi panel s Nikolom Dujmovićem, suosnivačem Spana i Ivanom Gažić, CEO Zagrebačke burze, koji će voditi predsjednik udruge Davor Runje.

 U nastavku možete pronaći program:

  • 16:00-17:00 testiranje i registracija sudionika, piće dobrodošlice i finger food
  • 17:00-18:00 prikazivanje dokumentarca
  • 18:00-19:00 panel rasprava
  • 19:00 networking u Baru

Dokumentarac i panel rasprava moći će se pratiti i putem YouTube live streama koji će biti ekskluzivno dostupni putem privatnog linka samo za članove s aktivnim članstvom. Ako želite pratiti prijenos putem YouTube streama, molimo da u prijavi putem Entrija odaberete kategoriju ulaznica “CISEx članovi - sudjelovanje online” kako bismo vam poslali link za stream.

Više informacije možete dostupno je putem poveznice.  

Sudjelovanje na eventu je besplatno, no uz obaveznu prijavu putem sustava Entrio, uz ograničenje maksimalnog broja sudionika do 100 ljudi:

https://www.entrio.hr/event/47-cisex-friday-u-zagrebu-10088

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content