Pozivamo sve članove i prijatelje udruge da nam se pridruže na 47. CISEx Fridayju u organizaciji Udruge Hrvatski nezavisni izvoznici softvera – HNIS (Croatian Independent Software Exporters – CISEx), Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Europske poduzetničke mreže (EEN). Događanje će se održati u Zagrebu u četvrtak, 4. studenog u Kaptol Boutique Cinema&Baru (Nova Ves 17, Zagreb) s početkom u 16 sati.

Program će započeti prikazivanjem dokumentarca o Spanovom poslovnom razvoju i prvom izlasku privatne IT kompanije na burzu u Hrvatskoj. Nakon toga slijedi panel s Nikolom Dujmovićem, suosnivačem Spana i Ivanom Gažić, CEO Zagrebačke burze, koji će voditi predsjednik udruge Davor Runje.

 U nastavku možete pronaći program:

  • 16:00-17:00 testiranje i registracija sudionika, piće dobrodošlice i finger food
  • 17:00-18:00 prikazivanje dokumentarca
  • 18:00-19:00 panel rasprava
  • 19:00 networking u Baru

Dokumentarac i panel rasprava moći će se pratiti i putem YouTube live streama koji će biti ekskluzivno dostupni putem privatnog linka samo za članove s aktivnim članstvom. Ako želite pratiti prijenos putem YouTube streama, molimo da u prijavi putem Entrija odaberete kategoriju ulaznica “CISEx članovi - sudjelovanje online” kako bismo vam poslali link za stream.

Više informacije možete dostupno je putem poveznice.  

Sudjelovanje na eventu je besplatno, no uz obaveznu prijavu putem sustava Entrio, uz ograničenje maksimalnog broja sudionika do 100 ljudi:

https://www.entrio.hr/event/47-cisex-friday-u-zagrebu-10088

Datum objave: 26.10.2021.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content