Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), kao strateški partner projekta, predstavlja vam projekt Poslovni uzlet, koji je Poslovni dnevnik pokrenuo u 2014. godini kako bi potaknuo malo i srednje poduzetništvo i upoznao javnost s pokretačima gospodarstva.


Prve godine, projekt se uspješno proveo u šest hrvatskih gradova, a u 2015. godini održane su jednodnevne edukacije u 23 grada diljem Hrvatske. U 2016. godini Poslovni uzlet je obišao čak 30 gradova. U 2017. godini sve sudionike manifestacije očekuje novi koncept – interaktivne radionice, na kojima će se na promjeru nekog od sudionika prolaziti svi ključni procesi za unapređenje poslovanja.

U 2017. godini projekt će se temeljiti na:

  • besplatnim edukacijama (siječanj – prosinac 2017.)
  • konferenciji „Summit poduzetništva“ posvećenoj segmentu malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva i svečanoj završnoj dodjeli nagrada najboljim poduzetnicima (prosinac 2017.)

Riječ je o cjelodnevnim događanjima u organizaciji Poslovnog dnevnika i partnera projekta koje poduzetnicima i obrtnicima omogućuju besplatne edukacije i seminare uz raznih područja. Tijekom provedbe projekta, edukativne manifestacije su okupile preko 9000 poduzetnika, obrtnika i vlasnika OPG-a, ali i svih ostalih zainteresiranih za stjecanje novih poslovnih znanja.

Za potrebe projekta Poslovni uzlet, osmišljen je i razvijen i poseban macro-site www.poslovni.hr/poslovni-uzlet, koji detaljno prati sve vezano uz edukacije i manifestacije, kao i sve gospodarske i druge novosti na razini gradova i županija. Na ovaj način, Poslovni dnevnik je razvio dodatnu platformu koja prati i povezuje SME segment i lokalnu upravu i samoupravu, a poduzetnici mogu na jednom mjestu saznati sve relevantne informacije i novosti.

Popis gradova domaćina pogledajte na: http://www.poslovni.hr/poslovni-uzlet/gradovi

Prijavu na evente izvršite na: http://www.poslovni.hr/poslovni-uzlet/eventi-prijave

Sve informacije pogledajte na službenim stranicama projekta.

Datum objave: 15.05.2017.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content