Pozivamo vas da nam se pridružite na događanju pod nazivom EUREKA Dan 2020 – Južna Koreja koji okuplja inovatore, tvrtke te menadžere iz Južne Koreje i zemalja članica EUREKA mreže.

Cilj događanja je razmjena ideja i olakšavanje međunarodne suradnje u području R&D kao i u području inovacija.

Zbog situacije s pandemijom Covid-19, EUREKA Dan 2020 će se održati ONLINE.

Datum: 24.-25. studenoga 2020.

Mjesto održavanja: ONLINE

Sadržaj: Global Tech Forum, EUREKA seminari i ONLINE B2B poslovni susreti (IoT, umjetna inteligencija, inovativni materijali, biokemija i medicinska zdravstvena zaštita, energija i okoliš, mobilnost, napredne proizvodne tehnologije i ostalo)

Registracija za konferenciju je dostupna ovdje.

Registracija za B2B poslovne susrete je dostupna ovdje.

Prijave su otvorene do 16. studenog 2020.

Više o događanju te govornicima i područjima vašeg interesa, možete pronaći na službenoj stranici događanja.

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content