U sklopu B-Blue projekta Programa prekogranične suradnje Jačanje upravljanja Mediterana (Interreg Mediterranean) raspisan je natječaj BlueMed hackathon "Ideje i rješenja za zdravo Sredozemno more, bez plastike". Pozivaju se na sudjelovanje polaznici dodiplomskih studija u STEM području, polaznici postdiplomskog programa, dizajneri, kreativci i mladi stručnjaci iz područja znanosti o moru u dobi od 18 do 30 godina, bez obzira na zemlju podrijetla. Traže se rješenja za onečišćenja plastikom i promicanje održivog plavog rasta na Mediteranu.

Rok za prijave je do 10. svibnja putem poveznice. BlueMed hackaton održat će se virtualno 18. svibnja 2021.

Pobjednici će biti objavljeni tijekom završnog događaja u lipnju 2021. godine te će imati mogućnost razvoja njihove projektne ideje u poslovni plan uz stručno vodstvo. Poslovni planovi pobjednika biti će predstavljeni tijekom izložbe ECOMONDO u listopadu 2021. u Riminiju (Italija).

ECOMONDO je najvažniji događaj u Europi za tehnološke i industrijske inovacije u području kružnog gospodarstva. Pobjednici će imati priliku upoznati ostale tvrtke i investitore te planirati poslovanje s njima.

Ostale informacije o događaju možete pronaći ovdje.

Datum objave: 23.04.2021.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content