Pozivamo vas na online radionicu na temu „Digitalna transformacija poslovanja“ koja će se održati 07. svibnja s početkom u 10:00 sati, u organizaciji Europske poduzetničke mreže (EEN) i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Digitalna transformacija poslovanja (DX) je temeljita promjena u organizaciji i načinu tradicionalnog poslovanja korištenjem digitalnih tehnologija i primjenom novih poslovnih modela, s ciljem poboljšanja performansi organizacije i brže prilagodbe u okruženju koje se stalno mijenja.

Edukacija donosi uvid u potrebe digitalnog doba, koristeći se recentnim primjerima iz hrvatske i svjetske prakse. Cilj radionice je pojasniti kontekst digitalne transformacije poslovanja i inspirirati vas kako najbolje pristupiti digitalnoj transformaciji vašeg poduzeća ili organizacije.

Program radionice obuhvaća:

•  Uvod u tematiku

•  Percepcija, statistika i činjenice

•  Poznati primjeri (digitalne) transformacija poslovanja 

•  Što je (digitalna) transformacija poslovanja? 

•  Primjeri (digitalne) transformacija postojećeg poslovanja

•  Primjeri (digitalne) transformacija novog poslovanja 

•  Primjeri inoviranja novog poslovanja temeljem digitalnog 

•  Organizacijska agilnost

•  Metodološki pristup (digitalnoj) transformaciji poslovanja

Angažirani predavači Vedran Antoljak i Filip Mišković su, između ostalog, vodeći stručnjaci za Digitalnu transformaciju poslovanja (DX) u Hrvatskoj te imaju sedmogodišnje konzultantsko iskustvo i desetke uspješno završenih DX projekata u Hrvatskoj i inozemstvu, za male, srednje i velike tvrtke. Također imaju  tisuće sati predavanja, treninga i edukacija za male i srednje poduzetnike te menadžment i članove uprava domaćih i međunarodnih organizacija. 

Predviđeno trajanje: 10:00 - 14:00 sati

Kotizacija: ne naplaćuje se

Broj sudionika: ograničen na 30

-> Radionica će se održati online, putem platforme Microsoft Teams. Prijavljeni će dan prije održavanja radionice zaprimiti e-mail s poveznicom preko koje će se priključiti događanju.

-> Zbog velikog interesa i ograničenog broja sudionika, prijave više nisu moguće.

Datum objave: 04.05.2021.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content