Hrvatska agencija za malo gospodarstvo,  inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) s ciljem informiranja te okupljanja i umrežavanja što većeg broja dionika za sudjelovanje u Industrijskoj tranziciji Jadranske Hrvatske, a u okviru projekta B-Blue, organizira konferenciju

Održivi plavi rast u Republici Hrvatskoj

u petak, 29. travnja 2022. od 9.30 sati,

u Hotelu Kolovare, Bože Peričića 14, Zadar.

Konferencija je ujedno prilika poduzećima iz Republike Hrvatske za upoznavanje s projektom B-Blue i Plavim biotehnološkim hubovima  te  lancima vrijednosti na kojima su radile partnerske institucije iz Francuske, Grčke, Italije, Slovenije i Španjolske.

S ciljem transfera znanja, sudionicima će tijekom prezentacije alata razvijenog u okviru projekta B-Blue, biti omogućena online registracija i pridruživanje u 'Match making tool' i Marina platformu. Potom će biti detaljno upoznati s metodologijom vezanom uz regionalni lanac vrijednosti PLAVI RAST Jadranske Hrvatske, kao i s planovima i mogućnostima korištenja sredstava i financiranja iz različitih izvora te komparativnim prednostima koje umrežavanje poduzetnika donosi u sektoru Plavog rasta. U okviru događanja bit će organizirani i B2B sastanci.

Konferencija će se održati na hrvatskom jeziku, a zbog izlaganja međunarodnih predstavnika bit će organiziran simultani prijevod.

Za sudjelovanje na konferenciji nema kotizacije niti ograničenja broja sudionika iz jednog poduzeća odnosno institucije. Sudionici sami snose troškove puta i eventualnog smještaja, a registraciju je potrebno izvršiti putem PRIJAVNOG OBRASCA.

Program konferencije možete preuzeti ovdje.

HAMAG-BICRO provodi strateški projekt B-Blue u okviru Prioritetne osi 4. Programa prekogranične suradnje Jačanje upravljanja Mediteranom (Interreg Mediterranean).

Sve dodatne informacije vezane uz konferenciju dostupne su putem elektronske pošte  

Datum objave: 19.04.2022.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content