Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao partner u Europskoj poduzetničkoj mreži (EEN-a) i suorganizator događanja, poziva vas da se prijavite na Open EUREKA Innovation Week 2017 koji će se održati od 15.-19. 05.2017. godine u Barceloni.


Ovo je prilika za sve sudionike da se upoznaju, podijele ideje, surađuju i razgovaraju s dionicima iz europske industrije, MSP-ovima, akademijom, policy makerima, predstavnicima lokalne i regionalne vlasti i mnogim drugima.

Događaj je besplatan i prvenstveno cilja poduzeća i R&D institucije koje su u potrazi za tehnološkom, istraživačkom i poslovnom suradnjom.

Što događaj nudi?

  • B2B sastanke. Omogućavanje uspostave poslovnih odnosa je srž EUREKA aktivnosti. Kroz cijeli tjedan održavati će se B2B sastanci za više od 1.000 očekivanih sudionika
  • Izložbeni prostor. Skoro 50 štandova na kojima će biti izložene uspješne priče
  • Radionice. Više od 20 radionica za razmjenu ideja o tehnološkim projektima
  • Eurostars dan 17. svibnja. Savršena prilika za informiranje o financiranju projekata u sklopu Eurostars programa

 

Za prijavu i više detalja posjetite:

Za sve dodatne upite, možete se obratiti na: eurostars (at) hamagbicro.hr

 

Datum objave: 27.04.2017.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content