U utorak 5. lipnja 2018. HAMAG-BICRO održao je u prostorijama Biocentra interaktivnu radionicu s inovativnim start-up tvrtkama koje su korisnici poziva „Inovacije novoosnovanih MSP-a“, Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU. Ideja radionice je bila da poduzetnici kroz svoja iskustva pridonesu izradi novog natječaja.

Izvor: HAMAG-BICRO

U uvodnom dijelu su naši korisnici Radovan Rusan, direktor tvrtke Smart Sense d.o.o. te Mate Knezović direktor financija i strateških partnerstava u Agrivi d.o.o. prezentirali izazove s kojima su se susretali tijekom vrednovanja i provedbe.

Izvor: HAMAG-BICRO

Najveći dio radionice protekao je kroz panel diskusije po grupama vezano za četiri teme: stupanj razvoja inovativnog proizvoda/usluge, poslovno financijski izazovi programa, troškovi osoblja s naglaskom na primjenu SCO metode te postupci nabava. U svakoj grupi sudjelovali su korisnici, predstavnici HAMAG-BICRO-a i MGPO te su zajednički diskutirali glavne izazove. Radionica je završila predlaganjem mogućih boljih rješenja koja bi poslužila u svrhu poboljšanja izrade novog natječaja. Pored toga, polaznici radionice su se dodatno povezali sa kolegama poduzetnicima te podijelili razna korisna iskustva koja su stekli tijekom poslovanja.

Izvor: HAMAG-BICRO

Datum objave: 07.06.2018.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content