u prostorijama BIOCentra te u suorganizaciji Europske poduzetničke mreže i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u petak, 25.11.2022. godine održana je edukacija  na temu ”Analiza investicijskih projekata i projektno financiranje – ključni koncepti”. Predavač je bio mr.sc. Edin Hadžavdić.

Edukacija je okupila 13 sudionika: poduzetnika, iz neprofitnih ogranizacija, osoba iz akademske zajednice i znanstvenika.

Na edukaciji su se obradile teme od specifičnosti projektnog financiranja do percepcije bankara i poduzetnika koji su često u raskoraku te kako razgovarati s bankarom. Također je prikazana specifičnost analize i vrednovanja u kontekstu programa EU.

Datum objave: 29.11.2022.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content