U petak, 3. prosinca 2021. održano je 48. izdanje CISEx Fridaya uz financijsku potporu Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Europske poduzetničke mreže (EEN). U ovom online izdanju CISEx Fridaya, predsjednik udruge Davor Runje ugostio je potpredsjednicu Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju (CroAI)Hajdi Ćenan i člana Upravnog odbora, te suosnivača Repslya, Marka Linke.  

Tema ovog druženja bili su trendovi koji se očekuju u 2022. godini na području IT industrije. Sudionici su se uz to, dotaknuli i ovogodišnjih postignuća hrvatskih IT firmi, rada na daljinu tijekom pandemije, reformi u školstvu i brojnih drugih tema.

Snimku je moguće pogledati ovdje.

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content