Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) putem Europske poduzetničke mreže (EEN) je suorganizator ZIP-u u prvom ovogodišnjem Master Classu, koji će se održati 23.5.2017. u 17:30h, u prostorijama HUB385.


Master Class je projekt edukacije, u sklopu kojeg se od prvog predavanja održanog u srpnju 2013. do danas, pokretačima startup projekata i široj zainteresiranoj javnosti dovelo mnoge domaće i međunarodne stručnjake u raznim područjima, kako bi svoja iskustva prenijeli poduzetničkoj zajednici.

Na ovome Master Class predavanju ćete moći upoznati Marie-Helene Ametsreiter koja je u svojih dvadesetak godina uspješne karijere prošla zaista nevjerojatan put. Od vremena kada je radila na visokim pozicijama u Vipnetu, koji je tada bio startup, preko rada u velikim međunarodnim korporacijama (Telekom Austria Grupa i OMV), pa sve do pridruživanja austrijskom SpeedInvestu, u kojemu aktivno radi sa startupima preko dvije godine.

Uz Marie-Helene, gost predavač će biti i Marijan Mumdžijev, koji nakon rada za neke od najjačih telekoma u Europi, postaje CEO hrvatskog startupa Amodo. Amodo je prva tvrtka u regiji koja povezuje vozila s internetom s ciljem da vozače učini sigurnijima u prometu, a vozačko iskustvo učinkovitije i zabavnije.

SpeedInvest je 2016. godine uložio u Amodo, te je cijelu investiciju predvodila upravo Marie-Helen Ametsreiter, tako da ćete imati priliku čuti iskustva obje strane investicije od 450,000 € što će ujedno biti cijela srž predavanja. „Što je investicija značila za Amodo kao startup i kako su bili zadovoljni cijelim postupkom? Zbog čega je SpeedInvest odlučio investirati u Amodo? Kakva su iskustva tijekom i nakon investicije?“ – samo su neka od pitanja kojih će se sigurno dotaknuti obje strane.

ZIP-ov Master Class  je HAMAG-BICRO kroz EEN podržao i lani, tako što je financirao put i smještaj gostiju predavača te nastavlja u dobrom nizu i ove godine.

Ulaznice za ovo svakako zanimljivo predavanje možete nabaviti putem linka http://bit.ly/2qWB1QV. Požurite jer je broj mjesta ograničen.

Datum objave: 12.05.2017.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content