Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICROkao partner u Europskoj poduzetničkoj mreži (EEN) donosi vam popis aktualnih natječaja vezanih uz sektor kreativnih industrija za prvi kvartal 2017. godine. Popis je izradila Sektorska grupa kreativne industrije Europske poduzetničke mreže. Za dodatne informacije o aktivnostima grupe možete se javiti predstavniku HAMAG – BICRA u Sektorskoj grupi kreativne industrije, Renatu Vrebcu na e-mail .


Popis natječaja pronađite ovdje.

EEN vam pomaže pronaći partnere u inozemstvu – za prijavu na međunarodne natječaje, za istraživanje i razvoj ili komercijalnu suradnju.

Bazu ponude i potražnje s preko 25.000 profila tvrtki, koje nude partnerstvo ili traže partnere s komplementarnim kompetencijama možete pretražiti ovdje.

Ukoliko želite započeti suradnju s nekom od organizacija izlistanih u bazi ili besplatno objaviti vaš profil ponude/potražnje kontaktirajte nas na e-mail: 

Aktualni kalendar poslovnih događanja (sajmovi, brokerage događanja i sl.) u suorganizaciji EEN-a možete pogledati ovdje.

Datum objave: 07.02.2017.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content