Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organiziraju Izvozne radionice za poduzetnike s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije te Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije. Izvozne radionice će se održati u

srijedu, 24. svibnja 2023. godine,

od 9.00 do 14.00 sati,

u Poduzetničkom inkubatoru Antunovac, Gospodarska zona 23, Antunovac

i

četvrtak, 25. svibnja 2023.,

od 9.00 do 14.00 sati,

u HGK Županijskoj komori, Matije Mesića 9, Slavonski Brod.

Izvozne radionice namijenjene su postojećim i potencijalnim izvoznicima, prvenstveno MSP-ima iz proizvodno-prerađivačkih djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme – Kako i zašto izvoziti, Gdje pronaći partnere, Kako i gdje se financirati? Na pojedinoj radionici biti će predstavljena i uspješna izvozna priča s područja županije.

Predavanja će održati stručnjaci iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Carinske uprave, HAMAG-BICRO-a, HBOR Grupe te udruge Hrvatski izvoznici.

Molimo da sudjelovanje, uz ime i prezime, funkciju, naziv i djelatnost tvrtke te kontakt telefon, prijavite putem e-maila do 22. svibnja 2023. godine.

Pozivnicu za Izvoznu radionicu u Antunovcu namijenjenu poduzetnicima Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije preuzmite ovdje.

Pozivnicu za Izvoznu radionicu u Slavonskom Brodu namijenjenu poduzetnicima Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije preuzmite ovdje.

Izvozne radionice provodit će se tijekom cijele 2023. godine u svim županijama Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te uz suorganizaciju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Datum objave: 18.05.2023.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content