Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Startup India, uz podršku Veleposlanstva Indije u Zagrebu s ciljem jačanja međunarodne suradnje i inovacijskog okruženja, Indija i Hrvatska uspostavili su India-Croatia Startup Bridge, inicijativu koja omogućuje startup-ima, ulagačima, inkubatorima, korporacijama i poduzetnicima obiju zemalja snažnije povezivanje, proširenje poslovanja i pozicioniranje na globalnom tržištu.

U organizaciji StartupIndia i Invest India uz podršku Embassy of India, Zagreb, Croatia u ožujku 2023 održat će se najveći startup događaj u Indiji.

Globalno, uspon startup revolucije slavi se kroz razne međunarodne događaje koji se održavaju u različitim dijelovima svijeta. Kako bi proslavili duh poduzetništva dok slave 75 godina neovisnosti Indije, održat će se najveći startup događaj u IndijiStartup India International Summit.

Kroz Startup India Innovation Summit 2023., planira se učvrstiti mjesto Indije među vodećim startup destinacijama u svijetu.

Detalji događaja:

Startup India Innovation Summit 2023.

 • Način okupljanja: fizički
 • Broj dana: 3-4 dana
 • Okvirni datum: ožujak 2023. (točniji datum će se znati početkom siječnja)
 • Lokacija: bit će odlučeno naknadno (Indija)

Potencijalna publika: Više od 10 000 sudionika uključujući indijske misije u inozemstvu, globalne inovacijske agencije, startup tvrtke s velikim potencijalom (uskoro jednorozi i jednorozi), vladine dužnosnike i izaslanstva, učenike škola i fakulteta (ambiciozne poduzetnike), inkubatore i akceleratore, poslovne lidere i korporacije, industrijska udruženja, VC/PE tvrtke, Angel Investors i HNIs.

Očekuje se da će Summit svjedočiti globalnom sudjelovanju startupa, inovatora, investitora rizičnog kapitala, anđela investitora, poduzeća, inkubatora, akceleratora, akademskih institucija i vladinih dionika.

Osim toga, očekuje se da će summit potaknuti domaći diskurs o novim tehnologijama i poduzećima kako bi javnost sudjelovala u njima i iskusila misaono vodstvo koje je Indija postigla u inovacijskom ekosustavu u posljednjih nekoliko godina.

Prilike za hrvatski startup ekosustav, startup-e i poduzetnike:

 • Hrvatski startup showcase: 10 - 25 startupa u zreloj fazi koji traže globalne prilike s vjerojatnim proizvodom/uslugom može se predstaviti na događaju
 • Fizički štand s digitalnim zaslonima za prikaz proizvoda/usluge/putovanja korisnika/itd.
 • Prilika za predstavljanje proizvoda/usluge investitorima, posebne kabine za mentorstvo i izgradnju kapaciteta
 • Mogućnosti za stjecanje znanja i umrežavanje kroz raznolik skup pokretača i upravitelja ekosustava
 • Mogu se održati dogovorene specijalizirane sesije
 • Okrugli stol za investitore planiran ispod Croatia International Bridge može se najaviti okvirno, a također se mogu dati i sve druge ključne najave vezane uz startupove (vezane uz Indiju)
 • Partneri hrvatskog Startup Ekosistema i korporativni partneri mogu biti pozvani da prisustvuju događaju
 • Svi ključni delegati/službenici mogu biti pozvani na događaj

Jedno od sektora interesa je gaming sektor. Više detalja ovdje.

Ako želite predstaviti sebe i svoju inovaciju svijetu te se umrežiti s dionicima globalnog ekosustava, ovo je savršena prilika za vas!

Iskaz interesa za sudjelovanje na Startup India Innovation Summit u ožujku 2023. u Indiji možete prijaviti popunjavanjem online Obrasca kako bi Vas mogli informirati o detaljima sudjelovanja!!

ONLINE OBRAZAC za iskaz inetersa za sudjelovanje

Potencijalni prijavitelji mogu postavljati pitanja u svrhu dobivanja dodatnih pojašnjenja i obrazloženja. Pitanja s jasno naznačenom referencom na Iskaz interesa za sudjelovanje na Startup India Innovation Summit-u moguće je poslati putem elektroničke pošte na adresu: .

Napomena:

 • Sudjelovanje na Summitu je besplatno
 • Troškove puta/aviokarata i hotelskog smještaja snose sami prijavitelji.
Datum objave: 08.11.2022.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

 • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
 • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content