Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Startup India, uz podršku Veleposlanstva Indije u Zagrebu s ciljem jačanja međunarodne suradnje i inovacijskog okruženja, Indija i Hrvatska uspostavili su India-Croatia Startup Bridge, inicijativu koja omogućuje startup-ima, ulagačima, inkubatorima, korporacijama i poduzetnicima obiju zemalja snažnije povezivanje, proširenje poslovanja i pozicioniranje na globalnom tržištu.

U organizaciji StartupIndia i Invest India uz podršku Embassy of India, Zagreb, Croatia u siječnju 2023 održat će se najveći startup događaj u Indiji.

Globalno, uspon startup revolucije slavi se kroz razne međunarodne događaje koji se održavaju u različitim dijelovima svijeta. Kako bi proslavili duh poduzetništva dok slave 75 godina neovisnosti Indije, održat će se najveći startup događaj u IndijiStartup India International Summit.

Kroz Startup India Innovation Summit 2023., planira se učvrstiti mjesto Indije među vodećim startup destinacijama u svijetu.

Detalji događaja:

Startup India Innovation Summit 2023.

 • Način okupljanja: fizički
 • Broj dana: 3-4 dana
 • Okvirni datum: 10. – 20. siječnja 2023.
 • Lokacija: bit će odlučeno naknadno (Indija)

Potencijalna publika: Više od 10 000 sudionika uključujući indijske misije u inozemstvu, globalne inovacijske agencije, startup tvrtke s velikim potencijalom (uskoro jednorozi i jednorozi), vladine dužnosnike i izaslanstva, učenike škola i fakulteta (ambiciozne poduzetnike), inkubatore i akceleratore, poslovne lidere i korporacije, industrijska udruženja, VC/PE tvrtke, Angel Investors i HNIs.

Očekuje se da će Summit svjedočiti globalnom sudjelovanju startupa, inovatora, investitora rizičnog kapitala, anđela investitora, poduzeća, inkubatora, akceleratora, akademskih institucija i vladinih dionika.

Osim toga, očekuje se da će summit potaknuti domaći diskurs o novim tehnologijama i poduzećima kako bi javnost sudjelovala u njima i iskusila misaono vodstvo koje je Indija postigla u inovacijskom ekosustavu u posljednjih nekoliko godina.

Prilike za hrvatski startup ekosustav, startup-e i poduzetnike:

 • Hrvatski startup showcase: 10 - 25 startupa u zreloj fazi koji traže globalne prilike s vjerojatnim proizvodom/uslugom može se predstaviti na događaju
 • Fizički štand s digitalnim zaslonima za prikaz proizvoda/usluge/putovanja korisnika/itd.
 • Prilika za predstavljanje proizvoda/usluge investitorima, posebne kabine za mentorstvo i izgradnju kapaciteta
 • Mogućnosti za stjecanje znanja i umrežavanje kroz raznolik skup pokretača i upravitelja ekosustava
 • Mogu se održati dogovorene specijalizirane sesije
 • Okrugli stol za investitore planiran ispod Croatia International Bridge može se najaviti okvirno, a također se mogu dati i sve druge ključne najave vezane uz startupove (vezane uz Indiju)
 • Partneri hrvatskog Startup Ekosistema i korporativni partneri mogu biti pozvani da prisustvuju događaju
 • Svi ključni delegati/službenici mogu biti pozvani na događaj

Jedno od sektora interesa je gaming sektor. Više detalja ovdje.

Ako želite predstaviti sebe i svoju inovaciju svijetu te se umrežiti s dionicima globalnog ekosustava, ovo je savršena prilika za vas!

Iskaz interesa za sudjelovanje na Startup India Innovation Summit u siječnju 2023. u Indiji možete prijaviti popunjavanjem online Obrasca kako bi Vas mogli informirati o detaljima sudjelovanja!!

ONLINE OBRAZAC za iskaz inetersa za sudjelovanje

Potencijalni prijavitelji mogu postavljati pitanja u svrhu dobivanja dodatnih pojašnjenja i obrazloženja. Pitanja s jasno naznačenom referencom na Iskaz interesa za sudjelovanje na Startup India Innovation Summit-u moguće je poslati putem elektroničke pošte na adresu: .

Napomena:

 • Sudjelovanje na Summitu je besplatno
 • Troškove puta/aviokarata i hotelskog smještaja snose sami prijavitelji.

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

 • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
 • +385 1 488 10 43
 • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content