Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) organizira info dan na temu otvorenih natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa

EUREKA i Eurostars

koji će se održati u utorak, 15. veljače 2022. s početkom u 10.00 sati u

ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru,

Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Paviljon 12.

Dvorana „Akcelerator“

Tijekom radionice sudionici će imati priliku čuti više o programima EUREKA i Eurostars te trenutno otvorenim natječajima i najavama natječaja za buduće razdoblje.

EUREKA je program kojim se potiču mala i srednja poduzeća (MSP) na suradnju sa međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti. Cilj programa je potaknuti tvrtke na ulaganje u aktivnosti istraživanja i razvoja te na taj način jačati njihov inovacijski kapacitet.

Eurostars je program za istraživanje i razvoj nastao kao zajednička inicijativa EUREKA-e i Europske komisije. Osnovni kriterij je sudjelovanje minimalno dvije zemlje članice. Glavni partner na projektu mora biti inovativno malo ili srednje trgovačko društvo (Innovative SME).

Rok za predaju projektnih prijedloga na sljedeći Eurostars natječaj je 24. ožujka 2022. do 14.00 CET.

Nakon predstavljanja programa slijedi prezentacija o projektu Europske poduzetničke mreže koja poduzetnicima besplatno omogućuje pronalazak međunarodnog partnera i podršku u internacionalizaciji poslovanja. Na kraju slijedi prezentacija gosp. Nenada Buljana, člana Eurostars nezavisnog ocjenjivačkog odbora na temu “Kako pripremiti dobru Eurostars prijavu”. Sudionicima će biti približen proces evaluacije projekata te će dobiti savjete kako što bolje napisati svoju projektnu prijavu.

Program događanja možete skinuti na poveznici.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Prijave se zaprimaju putem poveznice do petka, 11. veljače 2022.

Program možete preuzeti ovdje.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je posjedovati važeću COVID potvrdu.

Svi  zainteresirani koji ne mogu sudjelovati na radionici 15. veljače uživo, mogu se prijaviti na našu online radionicu, koja će se održati u petak 18. veljače s početkom u 10.00 sati putem GoToMeeting platforme.

Poveznica za prijavu na online događanju je na sljedećem linku.

Program za online Info dan možete preuzeti ovdje.

Datum objave: 31.01.2022.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content