Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) je partner konferencije Money motion koja se održava 9. i 10. ožujka 2023. u Zagrebu. Konferencija koja okuplja tradicionalne institucije u bankarstvu i plaćanju te nove tehnološke i kripto rješenja dovodi više od 60 govornika na dvije pozornice tijekom dva dana.

Rast popularnosti digitalnih banaka, sve veći broj plaćanja digitalnim novčanicima, nagli pad kripto tržišta, priče o digitalnim identitetima i valutama centralnih banaka, teme su koje zaokupljaju mnoge sudionike fintech tržišta. Sudionici i posjetitelji konferencije mogu očekivati dva dana otkrivanja najnovijih trendova, izazova i rješenja koja nude s jedne strane predstavnici tradicionalnog financijskog tržišta, a s druge strane predstavnici najsuvremenijih tehnologija.

HAMAG-BICRO je pokrovitelj Startup stage-a na kojem će brojni statup-ovi prezentirati svoja rješenja ili proizvode te dokazati zašto su baš oni vrijedni glavne nagrade od 5.000 eura. Natjecanje će pratiti vodeći eksperti iz raznih industrija, predstavnici regionalnih VC fondova te predstavnici financijskih institucija i banaka čime će mnogi startup-ovi steći vrijedno iskustvo u javnoj prezentaciji proizvoda ili usluge, dobiti iskrene povratne informacije te ostvariti potporu i resurse potrebne kako bi njihove ideje došle do tržišta.

Datum objave: 08.03.2023.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content