Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) je partner konferencije Money motion koja se održava 9. i 10. ožujka 2023. u Zagrebu. Konferencija koja okuplja tradicionalne institucije u bankarstvu i plaćanju te nove tehnološke i kripto rješenja dovodi više od 60 govornika na dvije pozornice tijekom dva dana.

Rast popularnosti digitalnih banaka, sve veći broj plaćanja digitalnim novčanicima, nagli pad kripto tržišta, priče o digitalnim identitetima i valutama centralnih banaka, teme su koje zaokupljaju mnoge sudionike fintech tržišta. Sudionici i posjetitelji konferencije mogu očekivati dva dana otkrivanja najnovijih trendova, izazova i rješenja koja nude s jedne strane predstavnici tradicionalnog financijskog tržišta, a s druge strane predstavnici najsuvremenijih tehnologija.

HAMAG-BICRO je pokrovitelj Startup stage-a na kojem će brojni statup-ovi prezentirati svoja rješenja ili proizvode te dokazati zašto su baš oni vrijedni glavne nagrade od 5.000 eura. Natjecanje će pratiti vodeći eksperti iz raznih industrija, predstavnici regionalnih VC fondova te predstavnici financijskih institucija i banaka čime će mnogi startup-ovi steći vrijedno iskustvo u javnoj prezentaciji proizvoda ili usluge, dobiti iskrene povratne informacije te ostvariti potporu i resurse potrebne kako bi njihove ideje došle do tržišta.

Datum objave: 08.03.2023.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content