Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Europska poduzetnička mreža u suradnji s BIRD poduzetničkim inkubatorom i Poduzetničkim centrom Krapinsko-zagorske županije poziva vas na besplatni međunarodni susret poduzetnika (B2B matchmaking) koji će se održati

u srijedu, 07. srpnja 2021. godine u 18.00 sati,

u Poduzetničkom centru Krapinsko-zagorske županije

Bobovje 52/G, 49 000 Krapina.

Događanje će započeti pozdravnim govorima, a nastavit će se govorom tehnološkog poduzetnika i ulagača Francoisa Mazoudiera.  Gospodin Francois Mazoudier, koji je sudjelovao u razvoju osam tvrtki te se pridružio start-up-to-NASDAQ projektu inicijalne ponude dionica, ujedno je i investitor. Kroz svoj investitorski vijek prikupio je preko 200 milijuna dolara investicija za start-upove.

Prijavu, program i više informacija o događanju International B2B Matchmaking Event možete pronaći putem  poveznice.

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika ograničen.

Susret poduzetnika (B2B matchmaking) je popratno događanje petodnevnog programa The International Fundraising Bootcamp Week  koji će se održati od 5. do 9. srpnja 2021. godine.

 U okviru spomenutog programa, tehnološki poduzetnik i ulagač Francois Mazoudier i njegov tim mentorirat će start-up poduzetnike na temu privlačenja investicija, uključujući i vještine prezentiranja ideja tzv. pitching, koji često ima presudnu ulogu u dobivanju investicije.

Više informacija o programu The International Fundraising Bootcamp Week možete pronaći putem poveznice.

HAMAG-BICRO kao središnja nacionalna agencija za malo i srednje poduzetništvo i kroz ovaj događaj nastavlja pružati podršku daljnjem rastu i razvoju malog i srednjeg poduzetništva kao ključnog  pokretača gospodarskog razvoja.

Naše uspješne priče Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content