Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva nas na Dane otvorenih vrata EU projekata EU potpore za poduzetnike Međimurske županije – Iskustva i prilike koji će se održati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje, multimedijalnoj dvorani (Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec) u srijedu 10. svibnja 2017. u 10 sati, u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije kao nacionalnog tijela odgovornog za koordinaciju informativnih i obrazovnih aktivnosti u korištenju europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI fondova).


Uvod u okrugli stol iznijet će Sandra Polanec Marinović, direktorica Regionalne razvojne agencije Međimurje (REDEA), a Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a će govoriti o „Sredstvima na dohvat ruke“: financijski instrumenti koje provodi HAMAG-BICRO u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020, dok će Kristina Pevec, stručna suradnica u Odjelu za razvoj gospodarstva u REDEA-i, predstaviti otvorene i najavljene natječaje u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

Zanimljiva će biti i izlaganja dvaju poduzetnika s iskustvom u osmišljavanju, prijavi i provedbi projekata financiranih od Europske unije. SOBOČAN INTERIJERI d.o.o., poduzeće za proizvodnju namještaja i opreme višeg kvalitativnog razreda za poslovne i prodajne prostore iz Murskog Središća, u posljednje vrijeme bilježi velike uspjehe u razvoju i rastu poslovanja. Svoja iskustva s EU natječajima za poduzetnike predstavit će osnivač i direktor poduzeća Franjo Sobočan. Ali, nisu sredstva EU predviđena samo za male i srednje, mahom proizvodne tvrtke. Otvorene su mogućnosti da se i mikro poduzetnici iz ostalih djelatnosti pojave kao korisnici potpora. DIA d.o.o., obiteljsko mikro poduzeće iz Nedelišća, uspjelo je za svoj arhitektonski ured u dva navrata ostvariti potpore za projekte razvoja poslovanja, iz nacionalnih i EU sredstava. O tome će nam pričati direktorica poduzeća, Vesna Vrbanec.

Prijava na događaj moguća je na sljedećoj poveznici. Program događanja možete pogledati ovdje.

Datum objave: 09.05.2017.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content