Pozivamo vas na Digital Boost konferenciju koja će se održati 23. i 24. ožujka 2018. godine u Tehnološkom parku Zagreb gdje će predavači iz Hrvatske i Slovenije podijeliti svoja znanja i iskustva iz područja digitalnog marketinga i digitalnog poslovanja.

Brzina prilagodbe na nove tehnologije i njihova primjena u poslovnim procesima, tvrtkama danas donosi konkurentnu prednost koja je ključna za poslovni uspjeh. Prema istraživanjima konzultantske kuće A.T. Kearney  do 2020. godine više od 50% prihoda će dolaziti iz digitalnih kanala i/ili će biti potaknuto digitalnim proizvodima, uslugama i poslovanjem. Definiranje marketinške strategije jedan je od najvećih izazova s kojim se trenutačno suočavaju mnoge industrije.

Na besplatnoj konferenciji bit će prikazano kako digitalizacija poslovanja jednako utječe na turističku agenciju u nastanku - Marzito i američki IT startup - Paldesk koji se bavi razvojem Live Chat kontakt centra i helpdesk rješenja za mala i srednja poduzeća.

Predavači će biti stručnjaci iz Slovenije:

te stručnjaci iz vodećih hrvatskih digitalnih agencija:

  • Dario Horvat (Arbona Ltd) - How to define metrics and measure the succes of a new website
  • Bruno Filipović (Svinaweb) - How to make a profitable Google AdWords campaign?
  • Dario Supan (Point Visible) - How To Build Links And Brand Awareness Through Blogger Outreach In 2018
  • Mili Ibrulj (Megi) - How to Understand Digital Analytics - No Google Analytics!
  • Davor Prpić (Inteligentna kuća) - CRM Process Automation
  • Iva Obrovac (404 agency) - How to plan cross-channel digital advertising campaigns

Konferencija je besplatna za sve zainteresirane posjetitelje, a  više informacija možete pronaći ovdje.

Datum objave: 01.03.2018.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content