Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira dvodnevnu konferenciju pod nazivom "Dani regionalnoga razvoja i fondova EU" koja će se održati od 1. prosinca do 2. prosinca 2022. godine u prostorijama hotela Ambasador u Opatiji.

Događaj će predstaviti sudionicima nove prilike iz Višegodišnjeg financijskog okvira 2021.-2027., Programe „Konkurentnost i kohezija 2021.-2027.“, „Integrirani teritorijalni program 2021.-2027.“ i „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“.

Konferencija je usmjerena na aktere regionalnoga razvoja na svim razinama, a istodobno je i prilika za razmjenu iskustava, umrežavanje i jačanje suradnje s ciljem učinkovitijeg provođenja projekata u novom financijskom razdoblju.

Konferenciju u Opatiji otvorit će 1. prosinca 2022. godine u 18 sati predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

O mogućnostima i novim prilikama koje nas očekuju na konferenciji govorit će ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak te ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić, a nakon čega će biti uručene nagrade za Najbolji grad.

Predstavnici Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) održat će 2. prosinca prezentacije o financijskim instrumentima te o dodjeli bespovratnih sredstava.

Prijenos dvodnevne konferencije moći će se pratiti i na stranici strukturnifondovi.hr.

Datum objave: 30.11.2022.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content