Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG- BICRO), Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta te Ministarstvo znanosti i obrazovanja, uz podršku Europske poduzetničke mreže, pozivaju Vas na

Informativni dan za područje Mala i srednja poduzeća u okviru programa Obzor 2020.

koji će se održati

u petak, 23. veljače 2018.,

s početkom u 10 sati,

u Ministarstvu znanosti i obrazovanja,

Donje Svetice 38, Zagreb.

U prvom dijelu događanja predstavnik Europske komisije, g. Samuel Maenhout, predstavit će Radni program za European Innovation Council Pilot (EIC), za razdoblje 2018.-2020. godine, u okviru najvećeg programa Europske unije za financiranje istraživačkih i inovacijskih projekata - Obzor 2020.

Nakon informacija o pozivima i temama u kojima će biti moguće prijaviti projekte, sudionici će imati jedinstvenu priliku čuti savjete evaluatora i primjere uspješno provedenih projekata s prethodnih poziva. Dnevni red događanja možete pronaći ovdje.

Praćenje Informativnog dana također će biti moguće online putem mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do utorka, 20. veljače, do kraja radnog vremena popunjavanjem obrasca.

 

Za više informacija kontaktirajte nas na renato.vrebac [at] hamagbicro.hr

 

Datum objave: 05.02.2018.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content