Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije i Krapinsko-zagorska županija, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao partnerom, organiziraju konferenciju

Invest in Zagorje

17. svibnja 2023. godine

u Poduzetničkom centru Krapinsko-zagorske županije

Bobovje 52/G, 49000 Krapina.

Konferencija „Invest in Zagorje“ donosi bogat interaktivan program, renomirane paneliste i predavače, ključne poslovne igrače, investitore i predstavnike ključnih institucija. Biti će ovo sjajna prilika za sve investitore koji traže nove prilike, poduzetnike koji žele ostvariti nova partnerstva, startup poduzeća u potrazi za financiranjem, kao i predstavnike institucija koji će moći doznati više o kretanjima u gospodarstvu i upoznati se s poduzetnicima.

U okviru konferencije održat će se pitch natjecanje Powering Health Innovation Pitch u okviru kojeg će startupovi s inovativnim idejama za zdravstvenu industriju imati priliku osvojiti 5.000,00 EUR. Prijavu za sudjelovanje potrebno je ispuniti do 10. svibnja 2023. putem poveznice. Više informacija dostupno je na stranicama Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije.

Program konferencije obuhvatit će temu "Što je ključno kod donošenja investicijske odluke?", pri čemu će naglasak biti stavljen na brownfield i greenfield investicije, korištenje poticajnih mjera, trendove u gradnji korištenjem novih tehnologija te tehnologijama koje se vežu uz obnovljive izvore energije. Cilj je istražiti hrvatska i slovenska iskustva i prokomentirati što je važno za donošenje odluke o investiranju.

Druga tematska cjelina programa „Investitori & investicije – Zašto se obratiti investitoru?“ biti će fokusirana na investitore u Hrvatskoj koji će imati priliku predstaviti se i objasniti zašto bi startupovi i scaleupovi trebali razmotriti mogućnost investicije upravo s njima. Investitori će govoriti o svojim konkurentskim prednostima u odnosu na druge ponude rizičnog kapitala te naglasiti što nude startupovima i scaleupovima.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, uz prethodnu registraciju putem poveznice.

Datum objave: 25.04.2023.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amélie Slastičarnica Amélie Nakon nekog vremena počeli smo razmatrati mogućnost uzimanja financijske potpore u HAMAG-BICRO-u, što nam je dalo nadu da ćemo iznaći rješenje kojim ćemo podmiriti troškove poslovanja, s obzirom na to da na početku nismo dobivali nikakvu pomoć od strane države osim u okviru plaća za radnike. Naše uspješne priče Nives Morović, suvlasnica Villa Nai 3.3 Projekt Villa Nai 3.3 Bez HAMAG BICRO-a ne bi ostvarili ovaj projekt. Villa Nai 3.3 ne bi postojala. Podržali su nas na sve načine koji su nam bili potrebni, od samog početka. Oni su našu ideju shvatili malo drugačije. To je najbolja podrška koju možete imati Naše uspješne priče Jasna Vlašić, suvlasnica tvrtke Air Pannonia Air Pannonia Počeli smo s jednim poslovnim zrakoplovom, a sada ih imamo tri, što nas u Hrvatskoj čini specifičnom firmom s najvećom flotom. Ne bi to postigli bez pomoći HAMAG BICRO-a koji nas je podržavao kroz sve razvojne faze. Iznos kredita bio je pozamašan te smo zbog toga još zahvalniji Agenciji što je prepoznala našu tvrtku kao klijenta koji će u budućnosti bez problema moći otplatiti taj kredit. Naše uspješne priče
logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content