U cilju poticanja studenata na razvoj vlastitih poduzetničkih ideja i povećanja njihovih vještina u vođenju i upravljanju poduzetničkim pothvatima te, u konačnici, osnivanja startup poduzeća, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje

JAVNI POZIV

za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području Republike Hrvatske

u okviru projekta

„Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) - Faza 2“.

Svrha ovog poziva je potaknuti studente na prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva, što će u konačnici doprinijeti i većoj poduzetničkoj aktivnosti na području Republike Hrvatske, većoj konkurentnosti na tržištu rada i stabilnijem rastu i razvoju cjelokupnog gospodarstva.

Ovim će programom studenti dobiti priliku usavršiti svoje poduzetničke projekte uz edukacije i stručno vodstvo mentora te iste predstaviti na finalnom natjecanju. Tri projekta koja ostvare najveći broj bodova, bit će novčano nagrađena u sljedećim iznosima:

1. mjesto: 3.000 EUR
2. mjesto: 2.000 EUR
3. mjesto: 1.000 EUR

Prihvatljivi prijavitelji ovog poziva za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva su studenti završnih godina, odnosno zadnje dvije godine koji redovno ili izvanredno pohađaju jedno od preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj.

PRIJAVE SU PRODUŽENE do 15. 04. 2023. do 23:59 sati. Prijaviti se možete putem online obrasca za prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva. Sve informacije i dokumentacija moraju biti na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu.

Javni poziv
Program studentskog poduzetništva u okviru projekta BOND 2

Za više informacija:
Maja Škoda

01/489-1841

Datum objave: 24.03.2023.

logo-hamag-footer-small

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

  • Ksaver 208, Zagreb, Hrvatska
  • +385 1 488 10 43
  • info [at] hamagbicro.hr

Sva prava pridržana © 2017. HAMAG BICRO

Skip to content