Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije

Zapošljavanje

Pri zapošljavanju tražimo stručne zaposlenike koje motivira mogućnost doprinosa razvoju malog gospodarstva. Ukoliko dijelite naše vrijednosti, profesionalno i proaktivno pristupate radu i imate izražene vještine timskog rada, pratite nas na našem webu i s povjerenjem nam pošaljite svoju prijavu prilikom oglašavanja otvorenih natječaja za zapošljavanje.posao [at] hamagbicro.hr

hamag-stock-photo54

29.12.2017. – NATJEČAJ za prijem u radni odnos, rok prijave: 15.01.2018.

Informacije u svezi ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju, sukladno odredbama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, nalaze se na web-stranici Ministarstva hrvatskih branitelja, http://bit.ly/2CDWDKE

Opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći, način testiranja i pravni izvori za pripremanje kandidata za testiranje na: OPIS POSLOVA

6.12.2017. – NATJEČAJ za prijem u radni odnos, rok prijave: 14.12.2017.

8.11.2017. – NATJEČAJ za prijem u radni odnos, rok prijave: 23.11.2017.

Opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći, način testiranja i pravni izvori za pripremanje kandidata za testiranje na: OPIS POSLOVA

31.10.2017. – NATJEČAJ za prijem u radni odnos, rok prijave: 08.11.2017.

11.10.2017. – NATJEČAJ za prijem u radni odnos, rok prijave: 26.10.2017.

Ispravak natječaja_18.10.2017.

Opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći, način testiranja i pravni izvori za pripremanje kandidata za testiranje na: OPIS POSLOVA

 

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno viši analitičar (2 izvršitelja/ice) u Službi za građevinsko-tehničke analize i provjere, na neodređeno vrijeme, uz probni rad od 6 mjeseci, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrani su: Mihovil Mihić, stručni specijalist inženjer građevinarstva i Damir Andrić, stručni specijalist inženjer građevinarstva.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno viši analitičar (FI) (1 izvršitelj/ica) u Službi za građevinsko-tehničke analize i provjere, na neodređeno vrijeme, uz probni rad od 6 mjeseci, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je: Tisa Juračić, magistra inženjerka arhitekture i urbanizma.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto administratora (domar) (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za opće poslove u Službi za pravne i opće poslove, na određeno vrijeme zbog povećanog opsega poslova, uz probni rad od 2 mjeseca, objavljen 05.12.2017. u NN 132/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Josip Štander, vodoinstalater.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu I u Službi za praćenje provedbe projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije (IRI) u Sektoru za bespovratne potpore – Istraživanje, razvoj i inovacije, na određeno vrijeme do završetka provedbe Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020., uz probni rad od 6 mjeseci, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Martina Špehar, magistra inženjerka tekstilne tehnologije i inženjerstva.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provjeru postupaka nabave u Službi za praćenje provedbe projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije (IRI) u Sektoru za bespovratne potpore – Istraživanje, razvoj i inovacije, na neodređeno vrijeme, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Filip Šoštarić, magistar ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu I u Službi za praćenje provedbe projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije (IRI) u Sektoru za bespovratne potpore – Istraživanje, razvoj i inovacije, na neodređeno vrijeme, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Željka Tolj, diplomirana ekonomistica.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu II u Službi za praćenje provedbe projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije (IRI) u Sektoru za bespovratne potpore – Istraživanje, razvoj i inovacije, na određeno vrijeme do završetka provedbe Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020., objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Martina Jakopović, diplomirana ekonomistica.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu II u Službi za praćenje provedbe projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije (IRI) u Sektoru za bespovratne potpore – Istraživanje, razvoj i inovacije, na određeno vrijeme do završetka provedbe Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020., objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Ana Mlinar, magistra filozofije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za financije u okviru ESI fondova – Poduzetništvo (MSP) I u Službi za financije i računovodstvo, na neodređeno vrijeme, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Tin Frgec, magistar ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za financije u okviru ESI fondova – Poduzetništvo (MSP) I u Službi za financije i računovodstvo, na određeno vrijeme do završetka provedbe Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020., objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Zoran Kosec, magistar ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za financije u okviru ESI fondova – Poduzetništvo (MSP) II u Službi za financije i računovodstvo, na neodređeno vrijeme, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Krešimir Kovačević, diplomirani ekonomist.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za financije u okviru ESI fondova – Istraživanje, razvoj i inovacije (IRI) u Službi za financije i računovodstvo, na neodređeno vrijeme, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Sandra Salopek, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za financije u okviru ESI fondova – Istraživanje, razvoj i inovacije (IRI) u Službi za financije i računovodstvo, na određeno vrijeme do završetka provedbe Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020., objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Petar Ivkošić, magistar ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za financije – Financijski instrumenti u Službi za financije i računovodstvo, na neodređeno vrijeme, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Ivana Jukić Globan, diplomirani ekonomist.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/aanalitičar/ka (za pravne poslove, nepravilnosti) (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za pravne poslove u Službi za pravne i opće poslove, na neodređeno vrijeme, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Svetlana Tomičić, diplomirana pravnica.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu IV u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore - PODUZETNIŠTVO objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Luka Bednaršek, diplomirani ekonomist.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu I u Službi za vrednovanje i ugovaranje projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije (IRI), na neodređeno vrijeme, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Marija Miri, diplomirani ekonomist.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu II u Službi za vrednovanje i ugovaranje projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije (IRI), na određeno vrijeme, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Robert Brandelek, sveučilišni specijalist za nacionalnu sigurnost.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (za pravne poslove, nepravilnosti) (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za pravne poslove u Službi za pravne i opće poslove, na određeno vrijeme, objavljen 08.11.2017. u NN 108/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Lana Curl Poletti-Kopešić, diplomirana pravnica.

21.12.2017. Poništenje dijela natječaja za prijem u radni odnos

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provjeru postupaka nabave u Službi za praćenje provedbe projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije u Sektoru za bespovratne potpore-Istraživanje, razvoj i inovacije, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Ivana Pavlić, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za opće računovodstvo, u Službi za financije i računovodstvo, objavljen 31.10.2017. u NN 106/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Marija Putanec, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto administrator/ica (urudžbiranje) (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za opće poslove, u Službi za pravne i opće poslove, objavljen 31.10.2017. u NN 106/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Sonja Kuzmić, gimnazijalka.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu I u Službi za praćenje provedbe projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije u Sektoru za bespovratne potpore-Istraživanje, razvoj i inovacije, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Ivan Budišić, magistar politologije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu I u Službi za praćenje provedbe projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije u Sektoru za bespovratne potpore-Istraživanje, razvoj i inovacije, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Ivana Zoričić, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu I u Službi za praćenje provedbe projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije u Sektoru za bespovratne potpore-Istraživanje, razvoj i inovacije, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Ivor Škrinjar, magistar povijesti i magistar edukacije povijesti.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radna mjesta analitičar/ka (2 izvršitelja/ice) u Odjelu za provedbu II u Službi za praćenje provedbe projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije u Sektoru za bespovratne potpore-Istraživanje, razvoj i inovacije, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrani su Nikolina Lovrić, magistra ekonomije i Tomislav Obradović, magistar ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto  niži/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu II u Službi za praćenje provedbe projekata – Istraživanje, razvoj i inovacije u Sektoru za bespovratne potpore-Istraživanje, razvoj i inovacije, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Ana Čović, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (2 izvršitelja/ice) u Odjelu za provedbu I u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore-PODUZETNIŠTVO, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrani su Vedran Jazbinšek, profesor filozofije i sociologije i Petra Banić, magistra povijesti i magistra edukacije povijesti.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu II u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore-PODUZETNIŠTVO, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Marin Mikić, diplomirani ekonomist.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu II u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore-PODUZETNIŠTVO, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Tihana Štimac, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu III u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore-PODUZETNIŠTVO, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Karolina Biondić, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu III u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore-PODUZETNIŠTVO, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Vladimir Mihaljević, magistar inženjer bilinogojstva.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (2 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu III u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore-PODUZETNIŠTVO, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrani su Patricija Adanić, magistra edukacije hrvatskog jezika i književnosti  i Marko Šuica, magistar inženjer proizvodnje i prerade mesa.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu IV u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore-PODUZETNIŠTVO, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Ivica Sabo, mr. sc. oec.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za provedbu IV u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore-PODUZETNIŠTVO, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Narcisa Osekovac, diplomirani inženjer grafičke tehnologije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (2 izvršitelj/ica) u Odjelu za provjeru postupaka nabave u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore-PODUZETNIŠTVO, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrane su Marija Misilo, magistar geografskih znanosti i Katarina Jotić, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/a analitičar/ka (2 izvršitelja/ice) u Odjelu za financije u okviru ESI fondova – Poduzetništvo (MSP) I, u Službi za financije i računovodstvo, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrani su Vjekoslav Perić, diplomirani ekonomist i Ivana Belić, diplomirani ekonomist.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za financije u okviru ESI fondova – Poduzetništvo (MSP) I, u Službi za financije i računovodstvo, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Nikolina Kos, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za financije u okviru ESI fondova – Poduzetništvo (MSP) II, u Službi za financije i računovodstvo, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Ivica Sertić, magistar ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (3 izvršitelja/ice) u Odjelu za financije u okviru ESI fondova – Poduzetništvo (MSP) II, u Službi za financije i računovodstvo, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrani su Ana Buković,  magistra ekonomije; Mladen Mustapić, magistar ekonomije i Antonela Gajdek, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za financije u okviru ESI fondova – istraživanje, razvoj i inovacije (IRI), u Službi za financije i računovodstvo, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Vesna Sever,  magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za financije u okviru ESI fondova – istraživanje, razvoj i inovacije (IRI), u Službi za financije i računovodstvo, objavljen 11.10.2017. u NN 100/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Ivana Ivančić, magistra ekonomije.

 

Odluka o poništenju 6.12.2017.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Službi za kontrolu kvalitete i unapređenje sustava u Sektoru za bespovratne potpore, objavljen 26.07.2017. u NN 73/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Lidija Žerjav Gubijan, diplomirani ekonomist.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niže/g analitičara/ke (8 izvršitelja/ice) u Odjelu za poduzetništvo u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore, objavljen 26.07.2017. u NN 73/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrani su:  Marijana Roginić, magistra ekonomije, Petra Basioli, magistra inženjerka geološkog inženjerstva, Marina Vidović, magistra ekonomije, Tea Matković, magistra ekonomije, Krešimir Debeljak, diplomirani ekonomist i Karlo Kostanjevec, magistar javne politike, Antonio Pavlečić, magistar ekonomije, i  Ozren Maričić, magistar inženjer logistike i menadžmenta u pomorstvu.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/a analitičar/ka (kreditni/a) (1 izvršitelj/ica) u Službi za kreditiranje u Sektoru za financijske instrumente, objavljen 26.07.2017. u NN 73/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Mirjana Paver, diplomirani ekonomist.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (kreditni/a) (1 izvršitelj/ica) u Službi za kreditiranje u Sektoru za financijske instrumente, objavljen 26.07.2017. u NN 73/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Ivana Lušić, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (kreditni/a) (2 izvršitelja/ice) u Službi za kreditiranje u Sektoru za financijske instrumente, objavljen 26.07.2017. u NN 73/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrani su Luka Baraba, magistar ekonomije i Antonija Sičaja, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (praćenje i izvješćivanje) (1 izvršitelj/ica) u Službi za kreditiranje u Sektoru za financijske instrumente, objavljen 26.07.2017. u NN 73/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Marko Šutić, magistar ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Službi za jamstva u Sektoru za financijske instrumente, objavljen 26.07.2017. u NN 73/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Marijana Baršić, dipl. oec., mr.sc..

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Službi za jamstva u Sektoru za financijske instrumente, objavljen 26.07.2017. u NN 73/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Ines Ličina, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za poduzetništvo u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore, objavljen 17.05.2017. u NN 47/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Martina Rezo, magistra ekologije i zaštite prirode.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za istraživanje, razvoj i inovacije u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore, objavljen 17.05.2017. u NN 47/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Vesna Juras, diplomirani ekonomist.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (2 izvršitelja/ica) u Odjelu za poduzetništvo u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore, objavljen 26.05.2017. u NN 50/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrani su Marko Tunjić, magistar politologije i Aldo Ugljen, diplomirani ekonomist.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za poduzetništvo u Službi za praćenje provedbe projekata u Sektoru za bespovratne potpore, objavljen 26.05.2017. u NN 50/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Eva Perica Bilaver, magistra inženjerka agrobiznisa i ruralnog razvitka.

19.7.2017. Poništenje dijela natječaja za prijem u radni odnos 

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Službi za kreditiranje u Sektoru za financijske instrumente, objavljen 17.05.2017. u NN 47/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Suzana Hajster, diplomirani ekonomist.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/a administrator/ica (1 izvršitelj/ica) u Uredu uprave, objavljen 17.05.2017. u NN 47/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Danijela Kličković, upravni pravnik.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) u Odjelu općih poslova u Službi za zajedničke poslove, objavljen 17.05.2017. u NN 47/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Kristina Škegro, magistra komunikologije i magistra edukacije kroatologije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/a analitičar/ka (kreditni/a) (1 izvršitelj/ica) u Službi za kreditiranje, u Sektoru za financijske instrumente objavljen 26.05.2017. u NN 50/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrana je Karmen Belas, magistra ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto analitičar/ka (kreditni/a) (1 izvršitelj/ica) u Službi za kreditiranje, u Sektoru za financijske instrumente objavljen 26.05.2017. u NN 50/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Matija Ploh, magistar ekonomije.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto viši/a analitičar/ka (2 izvršitelj/ica) u Odjelu za računovodstvo i financije u okviru ESI fondova, u Službi za zajedničke poslove, objavljen 26.05.2017. u NN 50/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabrane su Antonela Drmić Ivandić, dipl. ekonomist  i Ksenija Štulec Popović, dipl. ekonomist.

Obavještavaju se kandidati da je zaključen natječaj za zapošljavanje za radno mjesto niži/a analitičar/ka (1 izvršitelj/ica) ili niži/a analitičar/ka pripravnik/ica (1 izvršitelj/ica) u Odjelu za računovodstvo i financije u okviru ESI fondova, u Službi za zajedničke poslove, objavljen 17.05.2017. u NN 47/2017, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, te na Internet stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Na radno mjesto odabran je Marko Prgeša, mag. ekonomije.

Trenutno nema natječaja.